Page 1 of 465 123456789101151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 4645

Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Status
    Banned
    Registriran
    Jul 2013
    Ime i prezime
    Dob
    59
    Vozilo
    Ode moj E46 za Labin... e sad... neto je u dolasku...

Default ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Obzirom je prije par tjedana Index oglasnik prestigao Njukalo po pitanju broja oglaenih vozila (ne dijelova i ostalih điđa-miđa), čeće sam na Indexu koji nudi i bolje parametre pretraivanja i kvalitetniji format oglasa... polagano raste i Čačkalo, pa neka i ti ostali oglasnici imaju svoju temu...

Osobno ne kuim koje filmove u glavi ima ekipa koja prodaje aute na stranim tablicama za cijenu koliko ovdje kotaju već na HR tablama registrirana vozila, tu je jedan takav... auto je vjerujem odličan, ali to to vrijedi kada su mu trokovi unosa sigurno red veličine 2000+ eura, pa to zbrojeno daje cijenu u kojoj se već razgovara o puno novijim, boljim, i u svakom drugom pogledu isplativijim vozilima...

http://www.index.hr/oglasi/bmw-serij...-td/oid/560533

Certina's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    May 2010
    Ime i prezime
    Vozilo
    Pezot zvani Zmaj

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

u tom stanju ga vjerovatno nema u HR od tud i cijena... ali da svi nasi oglasi su postali cigansko leglo svercera, recimo do 20k eura mozda 1 od 20 auta prodaje vlasnik, sve ostalo uvozi koje slikaju jos na granici s tipicnom spikom vrhunski auto lala, a uzeli ga po kg gore

Status
    Banned
    Registriran
    Jul 2013
    Ime i prezime
    Dob
    59
    Vozilo

Quote Originally Posted by Certina View Post
    u tom stanju ga vjerovatno nema u HR od tud i cijena...
    Kao prvo, mi ne znamo kakvo je to stanje, no koliko vidim, mint nije... da li ga ima u RH ili ne, nisam baš siguran da od stotina i stotina kamatara u RH nema onih koji se ističu iznad ovoga za najmanje tri koplja, no sloboda je svakog Cigana da hvali svoje konje i svoju robu, tako i taj lik... Iskreno, i ne znam što taj auto ima (iskreno, nisam baš predetaljno pročitao oglas) da bi i izbliza vrijedio te novce... po meni, već i činjenica da je 525 TD sa 115 konja je dovoljna da okrenem glavu od njega, sve da su lak i politura na njemu takova da mi trebaju naočale za varioce... to, jednostavno, nije model koji i izbliza toliko vrijedi, a da je i na našim tablama, jako teško da bi dobio traženih 3000 eura, ta motorizacija i manjkava oprema je jednostavno "passe", kako bi to taj Francuz dobro razumio... zato ćemo ga "parkirati" u favorite i pratiti vremenski razvoj događaja, koji po meni - ne ide njemu u prilog...

Certina's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    May 2010
    Ime i prezime
    Vozilo
    Pezot zvani Zmaj

Meni auto super izgleda na slikama na prema onome sto sam ikad vidio na cesti kod nas, odredjivati realnu cijenu krampu od 20godina je nezahvalno jer to realno vrijedi koliko je tesko u zeljazu.. da se razumijemo bez problema bi da me se pogodi raspolozenje i visak novaca dao 5000e za e30 pa i 316 gol bez icega jer mi se taj kramp sviđa.

pjuse's Avatar
    Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Feb 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    G20 330i

marko2506's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Apr 2011
    Ime i prezime
    Dob
    47
    Vozilo
    Tramvaj
    Blog Entries
    1

Quote Originally Posted by Hammerless View Post
    Kao prvo, mi ne znamo kakvo je to stanje, no koliko vidim, mint nije... da li ga ima u RH ili ne, nisam baš siguran da od stotina i stotina kamatara u RH nema onih koji se ističu iznad ovoga za najmanje tri koplja, no sloboda je svakog Cigana da hvali svoje konje i svoju robu, tako i taj lik... Iskreno, i ne znam što taj auto ima (iskreno, nisam baš predetaljno pročitao oglas) da bi i izbliza vrijedio te novce... po meni, već i činjenica da je 525 TD sa 115 konja je dovoljna da okrenem glavu od njega, sve da su lak i politura na njemu takova da mi trebaju naočale za varioce... to, jednostavno, nije model koji i izbliza toliko vrijedi, a da je i na našim tablama, jako teško da bi dobio traženih 3000 eura, ta motorizacija i manjkava oprema je jednostavno "passe", kako bi to taj Francuz dobro razumio... zato ćemo ga "parkirati" u favorite i pratiti vremenski razvoj događaja, koji po meni - ne ide njemu u prilog...
    Nije istina da nebi dobio iznos da je na hr tablicama, evo recimo ja osobno bih za mint primjerak do cc 150.000 km predjenih odmah dao 4.000e, naglašavam još jednom za top stanje ( servisna knjiga, nerazbijan, da nije bio iz uvoza )

ps ako netko takav prodaje neka javi, ne zanimaju me forumske priče ima jedan ali ...

marac83's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Feb 2012
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    E39 540 iA Aspen Silber,Bmw E36 323 ci

Odlično izgleda ovaj E34
    kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!

Status
    Banned
    Registriran
    Jul 2013
    Ime i prezime
    Dob
    59
    Vozilo

Da li bi donio taj iznos ili ne, ne znam, no znam da JA osobno ne bih nikada za 525 TD sa 115 konja dao ikakvu lovu, a kamoli 4000 eura... iako će taj nakon unosa na HR table, ako do toga ikada dođe (u što sumnjam, no ne sumnjam da će za tri tjedna oglas preinačiti u "za dijelove"), koštati debelo preko 5000 eura, a što je već jako, ali jako teško naći pacijenta koji bi taj auto, star 23 godine i sa manjkavom opremom, kilav i sa zato solidnom potrošnjom, platio toliko... no možda i bude, vele da "dok bekaki imaju lovu, i kramari trže"...

marac83's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Feb 2012
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    E39 540 iA Aspen Silber,Bmw E36 323 ci

Taj E34 je s vrimenom posta auto za osobni gušt.Ovdje od opreme ima sve osnovno.Nije auto za svaki dan već vikendom otići na neki piknik i provozat se u autu koji odiše prošlošću na određeni način ...a i tu je udobna vožnja na balon gumama.
    kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!

Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Nov 2014
    Ime i prezime
    Vozilo
    BMW E90 LCI

Quote Originally Posted by Certina View Post
    Meni auto super izgleda na slikama na prema onome sto sam ikad vidio na cesti kod nas, odredjivati realnu cijenu krampu od 20godina je nezahvalno jer to realno vrijedi koliko je tesko u zeljazu.. da se razumijemo bez problema bi da me se pogodi raspolozenje i visak novaca dao 5000e za e30 pa i 316 gol bez icega jer mi se taj kramp sviđa.
    Slaem se, također za kocku, samo nikako da me "pogodi" taj viak eura.🤣

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tags for this Thread