Pa kad ne treba on se ne čuje. Zabavno je jer taj V8 ne samo da čuje nego i osjetis. Sigurno to nije auto za ispaljivanje od semafora do semafora u Mnchenu. Ovjes na njemu je u klasi RR.
I da to je alternativni auto koji bi meni bio fora kao suv sa 7 sjedala ako je to auto koji se trazi. To sto je meni fora tebi ne mora biti.
Npr ja M6 ne bi nikad uzeo i nije mi fora ali ima auta u cjenovnom rangu i namjene kao on koje bi uzeo.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ja prosli tjedan zamjenio stariju V klasu za noviju V Klasu .. kad sam gledao auto prvi put, pitam ga "koliko imas djece ", kaze "nijedno"
prije par kodina sam prodavao Sharan 7-sitzer, dodje kupac , postavljam isto pitanje , kaze on "nemam niti jedno, niti planiram imti"..
oba svabe![]()
Osjeti se V8...? Osjeti se i 50d/i u X7...
Ali ba to te pitam - kada ti to uiva u stiskanju Escaladea? Po gradu ne, na AC ne, na magistrali isto sigurno ne. Na stazi?
Taj tip auta nije za gutanje o kakvome ovdje pričamo. A netko je zbog svojih okolnosti prisiljen voziti takav auto. Dakle, nije ba tako kako tvrdi da se uvijek moe imati auto za gut bez obzira na lovu i namjenu. Dapače, rijetko su ljudi u situaciji da im Seicento zadovoljava potrebe pa gutaju za aku para.
Mislim da je najbolje imat auto za svaku priliku..nisan pametno nista reka..tko moze to priutit
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
ili ja njima![]()
Ako je zbog okolnosti prisiljen voziti X7 onda si sigurno moe priutiti zabavan auto sastrane. Ako ga to zanima. Ako ga ne zanima vozi taj X7 i prst u uho onda ga zabava i auto ne zanimaju u istoj rečenici.
Ja nisam vozio taj cadillac ali su me vozili i auto je cool skroz i ima specifičan zvuk, i unutra je to drugačiji auto.
Zapalio se si bezveze ko hepo kocka.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk