Evo jedan Focus ST 170 sa dobrom cijenom, ali trazi šarafdžiju.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...11723-216-5412
Evo jedan Focus ST 170 sa dobrom cijenom, ali trazi šarafdžiju.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...11723-216-5412
I onda će u Seicentu vozit dvoje dice ili jednom mjesečno radit 500km da posjeti svoje? I kakav bi to bio gut?
Ovaj forum je svata vidio ali kakve gluposti ste natrkeljali zadnjih par stranica to je već posebna priča...
A onaj stari koji 41 godinu mrvi u istom autu je neki kralj? Pa ako si entuzijast onda valjda eli čim vie auta imati/probati/voziti...? Osim toga, neće sa G klasom na stazu ili sa GT3RS u umu... svaki auto ima neki svoj teritorij na kojem je dobar. Mijenjaju se okolnosti u ivotu, mijenjaju se ceste po kojima vozi, mijenja ti se kičma... i onda će cijeli ivot provesti u istom autu pa je to kao neki entuzijazam? Eh...
Ja oboavam S85, zvuk, okretaje, SMG, sve... ali par puta silom prilike u guvi, po kii... pa puno sretniji bi bio u Golfu nego u M6. Da ne spominjem neku vonju zimi po posutoj autocesti ili slično...
Fulao si stadion.
Unutar svakog budgeta ima auto. Sigurno ne kupuje za 1000 auto za 500km da vozis. Seicento je samo primjer jeftin auto koji se moe koristiti svakodnevno za drkanje po gradu pa i za klince odvesti nekud a opet je zabavan. Da li će sa njim na 500km put, neće ali ako ti je budget 1000 i nemas drugi auto hoces i moe.
Te priče o djeci, vozilo nas nekad bez sjedalice u autima koji su euro ncap -2 zvjezdice i pretrpani stvarima na more i svuda i svi smo ivi.
Danas uz dijete moras kupiti tenk jer eto sta ako se neto dogodi. Kao i jebeni karavan jer eto kolica. Najbolje odmah X7 da budemo ziher da sve bude ok i da sve stane
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja sam mog kupio za 3000 2017g.
Ovaj tjedan da nisam narucio svasta nesto bi uzeo e46 330ci za 3800.
Ima svega samo treba traiti i biti spreman reagirati.
Sad me jebe sto se pojavio i Accord Type R 2000g za ok lovu a nisam to planirao. Moda čak i MX5 prodam jer nju lako nađem ok opet.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ma nekad su ljudi i krnjavi okolo hodali jer au zubara vidili u vojsci i nikad vie. Nekad ni fasade nismo radili jer je bilo nafte/drva.
Nekad se rađalo 10-12 djece pa bi 2-3 umrlo do tinejdzerskih godina ali ostatak je bia dovoljan da se blago i polje odradi. Nekad, nekad, nekad... koje su to babske priče majke ti mile.
Bio budzet 1.000, 5.000 ili 50.000 kupuje auto za namjenu koja ti treba, a tek onda pokua uvalit i neki gut u sve to. Ako redovno vozi obitelj ne kupuje Z4. Ako si stalno na AC neće kupiti Lotus. I tako dalje, i tako blie, da ne spominjem sva lupetanja koja su se nalupala...
Kakav X7, pa za dvoje djece se kupuje V klasa s kutijama na krovu
Sent from my iPhone using Tapatalk