VW Tiguan R-Line Highline 2,0 TDI Allrad DSG 190 PS in Bayern - Wartenberg | VW Tiguan gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
jako dobro opremljen Tiguan.. preskocio zupcasti.. neka gospodja blizu mene prodaje..
VW Tiguan R-Line Highline 2,0 TDI Allrad DSG 190 PS in Bayern - Wartenberg | VW Tiguan gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
jako dobro opremljen Tiguan.. preskocio zupcasti.. neka gospodja blizu mene prodaje..
Mislim da mi je ovo pitanje jedna od većih ivotnih misterija, i očito neću znati odgovor dok ne probam. I jednako tako, mislim da je to skroz individualno i da svatko treba odgovor naći za sebe. Moda je nekome zvuk boksera dovoljan da zaboravi na drkanje kuplunga u guvi, zapinjanje na snijegu ili sagibanje kod ulaska u neki 911/Cayman.
Rekao bih da sam malo manji pacijent od Dragana i da bi moda mogao neko vrijeme ivjeti s Caymanom kao DD. Moda bi mi nakon tri godine dojadilo plaćati 2-3x veće fiksne trokove u odnosu na 320, moda ne bi. Koje su to stvari kojih se trebam na drugoj strani odreći da platim veće trokove? Hoću li biti umoran kad odvozim 500km u komadu? Hoću li biti ljut jer mi pada kestenje i seru golubovi po Porscheu kojeg parkiram u centru?
Fakat pojma nemam![]()
Baš kako si rekao - skroz individualno, a i ne znaš dok ne probaš.
Recimo ja ne bih želio imati sportski Porsche kao daily, iz jednostavnog razloga što kad radiš uobičajene daily rutine koje ti se ne daju i ne voliš ih - tada ti i auto u kojem to radiš postaje tool i manje special.
OK je nekad, naravno, kad ti se hoće, ali da mi je daily, ne bih.
Pa i kad odeš na roadtrip neki, znaš kako je, nakon parsto km već si se debelo izguštao, a pred tobom još 3k koje si mogao provesti u nekom debelom izoliranom autu s proper navigacijom, surround zvukom, laser svjetlima i automatikom.
Po meni, balans je najbitniji, ne biti rob ničega, ali i cijeniti ono što imaš, pogotovo ako je iole special. Ma koliko mi svi voljeli aute, to su i dalje samo stvari i samo igračke. Pa ako se trebaš odricati nečeg bitnog da bi plaćao veće troškove, možda ipak malo spustiti nivo te željene igračke u nešto realnije...
Mene Porsche motivira da budem mlađi i bolji.Da ne opraštam više klijentima utrošene sate i ekspertizu. Da cijenu radnog sata držim u korak s onim što pružam, a ne inercijom ostaje stara jer "dugo radimo" dok sve drugo poskupljuje. Da nađem nove načine kako mogu pametnije raditi. Da budem u boljoj formi da bi mi ulazak u taj Porsche bio lakši (i pri svakom ulasku se podsjećam kako sam zadovoljan što sam se fizički doveo u red).
Eto, to je moj pogled.
Svakom njegovo...
… moze meni ova kamatarka za 8800€…
Meni to sa staroscu nikad nije bio problem, nikad se nisam time ravnao. Isto sto se motorizacije tiče da, ak vozis manje km, uzmes jači motor ak je moguće , jednom se ivi , u RH su jaki motori to se tiče godisnjih davanja ne-toliko-skuplji u nekim godinjim dadbinama od slabijih, u odnosu na DE recimo, ili evo i susjedstvo cujem da u Srbiji je visok porez na sve iznad 2.0.
Kod nas, i dan danas osiguram auto za 220/godisnja premija. Sa 220kw i glavni grad, di to ima.
Da meni to ne dolazi u obzir, no dobro ja sam tu mozda i prestriktan, nebih niti auto srednje vie klase vozio nit vozim kao daily,a nikako sportski auto tipa Porsche. Jednostavno znam kakve rute dnevno imam i to mi ne dolazi u obzir, da imam miljuneRecimo ja ne bih elio imati sportski Porsche kao daily, iz jednostavnog razloga to kad radi uobičajene daily rutine koje ti se ne daju i ne voli ih - tada ti i auto u kojem to radi postaje tool i manje special.
OK je nekad, naravno, kad ti se hoće, ali da mi je daily, ne bih.i dalje sumnjam da bih malog vozio na trening u 911 , nit u g60 tada .
Mada eto demantira me jedan od roditelja, on dovodi malog u onom Bentaygi...svega ima.