Povoljno,a dobro....ritko san to dozivio
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Povoljno,a dobro....ritko san to dozivio
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnološki neprednije auto.Imotski u srcu!
Kad pogledaš realno nije to ni povoljno. Jer kako je reka kolega, u svaki trapneš još 5k. Pa kad takav auto izađe 12k i onda ti opet ukenja neki kvar za tri miseca dođe ti da ozbiljno razmisliš jel se moglo uzet nešto 20 godina mlađe i vozit umisto šarafat.
Nije tajna da ja obožavan te starije modele, ali brate mili cijene su nerealne zadnjih godina. To je postalo baš pretjerano. Ne vride toliko...
S druge strane, dovest ga u pravo stanje je skupo..sve vezano za e36 nije bas jeftino, a on jeftino izgleda..
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnološki neprednije auto.Imotski u srcu!
Tocno situacija koju sam ja imao sa plavim 330ci.
Platis auto neku X cifru, onda ulozis 2x toliko, veselis mu se ko kreten, i razjebe te do te mjere da ti se zgadi.
5k€ pojede stari "ispravan" auto, kamoli ne neki projekt di iz aviona vidis da mu treba ljubavi.
Ali pustite mene ogorcenog starca, samo nek se sarafa
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U tome i je problem. Kederi koštaju isto za 316i i M3. A 316 nikad neće vridit ka M.
Tako da dolazimo do onog paradoksa da se u ove motorizacije ni ne isplati ulagat, jer se tržište za njih smanjuje. Triba se čim prije dokopat M-ova pa propisno guštat i znat šta plaćaš...
Samo što će noviji auto od 12 t € imati veći gubitak vrijednosti od troškova održavanja urednog E36 šestaka.
Rast cijena je sulud, kad vidim kockice 1.6 za 10 t €, ovo mi djeluje kao bagatela.
https://www.facebook.com/share/p/1FNR5xAxHu/
Pa ne vjerujem da će neki GTI izgubiti na cijeni u tri godine toliko koliko će E36 pojesti. Posebno akoje trulež od E36 a rijetki nisu.
Vezano na GTA, sjećam se da još od vremena kad sam Alfe pratio je ta imala velike kilometre. Sad je na cca 420tkm...
https://alfisti.hr/forum/index.php?topic=78676.750
Sa razlogom je takva cijena.

Slaganje auta danas ostaje isključivo u domeni entuzijasta. Danas je to jednostavno preskupo ako se gleda hladno ekonomski. Za prosječnog čovjeka je novi auto, 400-500€ rata leasinga i to je to.
Druga je stvar da ipak smatram da na ovom forumu prevladavaju entuzijasti...