Meni je taj 2.2 bio sasvim adekvatan. Kao svaki stari sestak treba ga vrtit u okretaje. Da je ludo brz nije, ali fino se da vozit. Nije mi ni 2.8 neko ludilo, a ipak ima 20ks vise.
Meni je taj 2.2 bio sasvim adekvatan. Kao svaki stari sestak treba ga vrtit u okretaje. Da je ludo brz nije, ali fino se da vozit. Nije mi ni 2.8 neko ludilo, a ipak ima 20ks vise.
Davno sam ga probao, ali taj 2.2 je skroz usporediv s M52B25 iz E36 kolko se sjećam. Dupli VANOS pomaže dosta u nižim okretajima. Veći je zajeb šta je to mislim GM getriba a ne ZF.
Kad sam ga prvi put vozio mislio sam da je taj pokvaren, zato ga i nisam kupio.
Drugi put sam probao 100% zdrav primjerak ali je ostavio jo gori dojam jer sam sjeo iz svoga 330d u njega.
S druge strane, i u 328Ci sam sjeo iz 330d pa mi je bio sasvim dobar za voziti i jo me iznenadio kako je solidan i do 4k rpm a ne samo u visokim okretajima.
E sad... prole su godine od svega toga, ali i dalje mislim da za gut auto nita ispod 328/330 ne bi uzima u obzir.
Ma 320ci je definitivno preslab, iako estak. Tast gleda da je 325ci ili 328ci ili 330ci... jer mu je to lake kasnije prodat, logično.
Jel nekom poznat ovaj:
https://www.facebook.com/share/17cskJ8oSZ/
Navodno prije 50t km napravljena generalka, pretapiciran cijeli interijer, cijeli prelakiran, kolko se sjećam iz starog oglasa u njemu je 6 brzina getriba iz 330d, jel to moguće?
Ima neku greku ABSa, letva volana kucne preko leećih... za sad to znam o njemu.
2.2 s rucnim u e46 cabrio je bio sasvim dobar za kruzanje. Coupe i agresivna voznja samo 330i + software i usis/ispuh da se dobije jos snage
ABS problem je najvjerojatnije abs modul.
generalka na m54 znaci promjena prstenova i 1001 dihtung xD.....ono kad ti bmw ne pije i ne proliva ulje...nedosanjani san xD
Abs problem moze biti i do senzora brzine kotaca, ovisi sta kaze dijagnostika. Ako je to, boschev kosta nepunih 50€. Ovo ostalo ne zvuci bas obecavajuce.
https://www.index.hr/oglasi/auto-mot...6-328i/7205646
Moje felge su na ovom zuci, ali ne znam kakav je auto. Zanimljivo ga je vidit svakako![]()
Kad je skup ne valja,kad je jeftin opet ne valja
A u ono od 15k ima lufta za utrpat 5k odma,isto tako i na ovome