Svaki koji nije poznat da provrti letece je za mene pouzdan BMW
286ks sam gazio skoro 8 godina i nikad me nije ostavio na cesti, mijenjale su se turbine, vakumi, remenice, grijaci, grana, ali internalije tjeraju dan danas u bugarskoj
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
![]()
![]()
inače svi viču da hoće auto od prvog vlasnika i da nije uvoz, imao sam kroz zadnjih par godina par takvih autiju.150tkm , prvi vlasnik. Oglasim, naravno junaci nestali
Nemam nikakve info , al koliko sam povrsno pogledao tu grupu i cijene u istoj, to ne oglasavaju vicarci rekao bih.Ovi svicarci su se najeli ludih gljiva zadnjih par godina..
Taj(takav) auto da je kupiti direktno od vlasnika vicarca, bila bi cijena odokativno upola, sad dal nie od toga neznam.
Evo kaze covjek albanci da, ne čudi me s obzirom na brojnost tam.
Znam od koga je i kakvi su mu ostali BMWi pa bi reka da je i ovaj u top stanju...
E da je mista za drat ga... cijena je sasvim korektna.
koja mu je cijena?
Oglaena je 8700. Ja bi ga dobio za 7500 pa navalite.
Ispod toga ne ide.
Od mana...
- Krov iza lijevo se poceo odlijepljivati
- Vozaceva brava je pocela zezati
Nedavno je prebrtvljen na poklopcu ventila i kuciste filtera ulja. Inace je u zadnjih par god dobio kompletne kocnice, lezaj na kardanu i sl. stvari.
Prodaju ga jer ga sin koristi na dnevnoj bazi a tako ce ga samo satrat. Nemaju mjesta za jos i ovoga spremiti i cuvati. Sin ganja neku jedinicu kupit za svaki dan.
Čini se dobar primjerak
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!

Ajmo mir u kući...