Krasan auto, ali nije mi ni priblian Miniju to se tiče vozljivosti, s druge strane puno je upotrebljiviji, ima mjesta npr. vie nego serija 1.
Ti 1.4 motori trpe čudo, talijani imaju gotov kit za 250 konja, navida, remap i vozi.
Do prije koju godinu su bili oko 6500, sad im je cijena malo porasla.
Opel Grandland 1,5 - Automatik 2019, 2019 god.
Ako netko zeli dobar non-BMW auto.. Auto je iz voznog parka firme gdje radim.. prijatelj prodaje, sve pise u oglasu.. od onih stavri sta kod ljud stvara strah , na 167.000 km je dobio novi katalizator (2000€ Netto racun)
jel cijena prenapuhana ili nije, to ostavljam vlasniku i potencijalnom kupcu![]()
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...98094-216-6724
ako ima netko blizu neka požuri, ovo će se prodati instant (pod uvjetom da nije scam).
kad stavis oglas na mobile.de, on se odmah pojavljuje i na kleinanzeige.. automatski.. slijedeca stvar, kleinanzeige autmatski zna skriti tablice.. oglas sam nasao i na mobile.de .. oglas izgleda jednako kada ga ja napravim.. dakle ovo nisu siptomi prevare..
svejedno mislim da je prevara i to u cilju prikupljanja podatak ime, telefonski broj.. da bi te slijedeci tjedan nazvali da si osvojio nesto na nekoj nagradnoj igri koju nisi igrao.. ili neka slicna prevara..
jedino po cijeni mozes skuziti da je prevara.. koliko bi realno kostao ovakav auto u ovom stanju?