Debelo precijenjen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Debelo precijenjen
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma jasno da je.. samo nemam osjecaj koliko.. jos je ovaj minimalno (po njemu) ostecen od tuce.. ociti i on ispituje trziste..
bas cu napraviti usporedbu s obzirom na opremu i motorizaciju
To je ono kada cijena nema uporite u stvarnim vrijednostima. Rijedak je i to je to.
Takvi auti su dok su bili novi kostali do 50% vise od redovnih serija. Danas kostaju 5x vise. To postane samo sport za kolekcionare. Nema smisla...
Nema smisla nama. Ja bi kupio normalan e36 M3 i bok. Ovo je limitirana serija M-a i zato je cijena takva kakva je, ne znam sta vas tu muci... Cak ta zelena mi i nije neka boja![]()
Pa jedno je kad to neto ima opipljivu vrijednost u performansama, iskustvu vonje i sličnome. Pa da duplu lovu jer te ba to rajca.
Ovo nije nita od toga, nije toliko bolje od klasičnog M3 da bi kotalo pet puta vie.
Samo je rijetko. A toliko love će iskrcati samo kolekcionar, ako i on. Tako da...
Doda jo 100k pa ima Ford GT40. E to je već neto vrijedno tih para...

Ti GTi se daju nabaviti od 40k u osrednjem stanju, a 100k je ba ono, teki plafon za mint auto s malo km. Sve ok, samo jedna godina proizvodnje i fakat ih je napravljeno malo (356). Ali ova cifra je fakat nebulozna.