Thread: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

BladeRunner's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jun 2012
    Ime i prezime
    Dob
    36
    Vozilo
    E36 Coupe 323i, Passat B5.5V, E91 318dA N47T

Default Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari

Moraju bit jebeno renomirani za uplatit 20k na neviđeno.

IgorK's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jan 2011
    Ime i prezime
    Dob
    48
    Vozilo
    E36 328i & E39 540i & E38 750i & G20 320d & Lotus Elise S2 & C124 300CE

Bome 🤣

Perinho's Avatar
    Status
    BMW driver
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo
    Corolla 2.0 HEV GR Sport, Astra TwinTop 1.6 turbo

Ne dam ni 5k€ na neviđeno, kamoli 20, iako nije 20 nego kompletni iznos.

Zar moja ponuda o bankovnoj garanciji nije dobra??

Banka potvrdi da na mom racunu stoji xxx novaca za to i to i kad ja potpisem papir da je sve u redu oni dobiju novce u roku odmah.

Ono sto me bode u oci je da ih ne mogu nigdje naci, u oglasu je pisalo Mnchengladbach, ali kad upisem Apexs (to im je nick na oglasniku) nema ih nigdje.

I da takvima dam lovu na neviđeno??
    Originally Posted by Mouse-RI
    Mucis okolo ljude da ne vide razlike izmedju prastarih Bmw-a sa 100m, a ti ne vidis repliku sa 2 cm

Quote Originally Posted by Luka_ri View Post
    Meni dosadno, vozim se tuda sa uključenom elektronikom i onako budalasto ga krenem provocirati. Kad je krenuo klizati bokom govno mi se stislo.

Perinho's Avatar
    Status
    BMW driver
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo

Mucis okolo ljude da ne vide razlike izmedju prastarih Bmw-a sa 100m, a ti ne vidis repliku sa 2 cm

Meni dosadno, vozim se tuda sa uključenom elektronikom i onako budalasto ga krenem provocirati. Kad je krenuo klizati bokom govno mi se stislo.

bglIS18's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Jul 2020
    Ime i prezime
    Dob
    34
    Vozilo
    Bmw E90 30xd

Takvima se definitivno ne uplacuje lova. Bez obzira na primamljivu ponudu jer svima znamo zasto je nesto primamljivo.
    Znaci oni zapravo kupuju sa tvojim parama. Cak ni to nije problem,ali da mi nece vratit novac natrag ako NJIHOVA tvrtka ne odradi isporuku mi je onako, u najmanju ruku, smijesno.

Luka_ri's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    Karavan sa kukom

Quote Originally Posted by bglIS18 View Post
    Takvima se definitivno ne uplacuje lova. Bez obzira na primamljivu ponudu jer svima znamo zasto je nesto primamljivo.
    Znaci oni zapravo kupuju sa tvojim parama. Cak ni to nije problem,ali da mi nece vratit novac natrag ako NJIHOVA tvrtka ne odradi isporuku mi je onako, u najmanju ruku, smijesno.
    Nitko nije reka da neće. Ali nema jamstva da hoće.
    A to me podsjeti na to kad me ljudi pitaju tko im jamči da će se radovi obavit nakon uplate avansa. Pa ako nema povjerenja, zaobiđi me...
    Iako, ni ja ne bi ovo platio premda sam uredno G31 na sličan način platio...

Perinho's Avatar
    Status
    BMW driver
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo

Quote Originally Posted by Firechicken View Post
    Gdje ima zelje ima i nacina Pero moj, ako su ti oni sumnjivi, a slazem se da mozda malo jesu, ima i renomiranih firmi koje to odraduju 100%, recimo MX Motorsport.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Na njihovoj web stranici nigdje nema niti slova da se oni bave uvozom auta iz Juzne Koreje.

Ako mislis na ove: https://mx-motorsports.de/

Perinho's Avatar
    Status
    BMW driver
    Registriran
    Apr 2014
    Ime i prezime
    Dob
    60
    Vozilo

Nitko nije reka da neće. Ali nemaš jamstva da hoće.
    A to me podsjeti na to kad me ljudi pitaju tko im jamči da će se radovi obavit nakon uplate avansa. Pa ako nemaš povjerenja, zaobiđi me...
    Ti si kupio auto od auto-kuce, auto koji je bio na stanju, spreman za preuzeti, "moj" auto je negdje na drugom kraju svijeta, pa nisam ja analfabeta koji ne zna kako prevesti stranicu sa korejskog na engleski (ili bilo koji drugi jezik) i naci e-mail od auto koce koja je oglasila auto i sam odraditi posao koji drugi zele odraditi sa mojim novcima bez ikakve garancije za bilo sta.

Ajde da oni imaju web stranicu na kojoj je sve prezentirano, objasnjeno i ima porezni broj pa mozes pomislit da je ozbiljna firma, ali njih nema doslovno nigdje, ovo mi zvuci kao oni "doktori" koji su prodavali aute na njuskalu, samo ovi traze puno vise novaca od "doktora".

bglIS18's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Jul 2020
    Ime i prezime
    Dob
    34
    Vozilo
    Bmw E90 30xd

Nitko nije reka da neće. Ali nema jamstva da hoće.
    A to me podsjeti na to kad me ljudi pitaju tko im jamči da će se radovi obavit nakon uplate avansa. Pa ako nema povjerenja, zaobiđi me...
    Pa neznam kako kod tebe funkcionira,ali ja kad dobijem avans za posa uredno potpisem ugovor i dajem zaduznicu. Odavno sam prista radit na povjerenje sa bilo cije strane..
    Kupija sam i ja tako zadnja dva auta,platija i tek nakon 10ak dana dosa preuzeti. Ali auto je bio kod njih i sija sam sa ljudima,porazgovara i sve ostalo..ali sigurno im nebi da lovu da se dog priko telefona ili maila i jos auto koje ni oni nisu vidili. A jbg,rizik posla oni tribaju preuzet ako vec zele neki postotak zarade. Makar u mojoj glavi,a i praksi,tako posa funkcionira.

hrvojexyz's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Mar 2007
    Ime i prezime
    Vozilo
    Renault Megane 1.9dCi, BMW F11 535dA

Nemojte mi o avansu, dali debilu pola novaca za dogovoreni posao (nadstresnica) debil potpisao preuzimanje novca , rok navreden , poslikali osobnu njegovu, imali svjedoka, sve sve sve, i puf niti jednu gredu nije donio na lokaciju.Nisam ja osobno davao novce al je u obitelji.
    Policija, saslusanja, sad je na DORHu, nikakvog pomaka nema. On ne negira nista, samo eto trenutno za vratiti .

Iako i ja placam ponekad unaprijed , druga je stvar kad placas nesto konkretno sto vidis gdje je i roba i vlasnik.

Ovo sa placanjem 20+ tisuca € unaprijed i da oni za nista ne garantiraju je smijesno, bude platio jedan od 100 tak, njima dosta ak su prevaranti.

Jbt ak se bavis takvim prekoocenskim uvozom onda imas valjda osiguranje za takve stvari, ne pustas na milost i nemilost somalijskih gusara dal ce roba doci iz Japana na drugi kraj svijeta.

Tags for this Thread