A Mata? 🫠
Sent from my iPhone using Tapatalk
A Mata? 🫠
Ni ja, osim Mate..
A jedna od ljepsih pjesama mi je od dukata - Vranac.
I HAVE NO IDOLS. I ADMIRE WORK DEDICATION AND COMPETENCE.
ayrton senna
petrolheadsART
https://www.youtube.com/channel/UCmr...-0yRaJfveh6BkA
Odličan je i Vranac i Čordaš i Mata... još jedne od jačih su mi Sve ću prodat sutra, Berdaševa priča i Ćaća, uff najskuplje.
Buraz i ja smo godinama svirali u sastavu i orkestru pa sam posebno osjetljiv na tambure.
Jedna koja je malo manje u opticaju i manje poznata, a menii je bas za dirnut u srce : Kada Sava krene prema Brodu. Strasna pjesma
Eto, napokon dobio covjeka na telefon i objasnio mi je kako sistem funkcionira, malo je duze trajalo jer sam se morao zbrojiti i oduzeti da li stvarno zelim ici u kupovinu ili ne, odlucio sam da kupujem auto i sad cu napisati postupak i koliko to traje.
1.000 za rezervaciju auta, za provjeru da li ja auto jos uvijek dostupan, ako nije dostupan to se vraca.
Ako je dostupan, ide se u realizaciju i u roku 3-5 dana moram uplatiti 80% ukupne sume, posto auto kosta 27.000 na cestu u Njemackoj, ja moram unaprijed uplatiti 21.000, ostalih 6.000 uplacujem za cca 2 mjeseca kad auto stigne u Rotterdam.
Igra samo i jedino uplata unaprijed, ja sam ponudio bankovnu garanciju, nije prihvaceno, oni ne nude nikakvu garanciju da cu u slucaju bilo kakvih problema svoje novce dobiti nazad.
Tako da nema nista od kupovine M3 E93 u Juznoj Koreji, to mi je prerizicno, 27.000 baciti kroz prozor mogu i sam, ne mora to netko drugi uciniti za mene.
Gdje ima zelje ima i nacina Pero moj, ako su ti oni sumnjivi, a slazem se da mozda malo jesu, ima i renomiranih firmi koje to odraduju 100%, recimo MX Motorsport.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk