Lako na dizelu. I na benzincu ga on dri na 1200rpm, nekad i nie. Tehnologija i ekologija.
Kolega s odjela prije 5g kupio 530xd f10 sa 60tkm. Znaci niti se sta razumije niti sta posebno pazi. Sad je na 240tkm, klepece mu lanac zadnju godinu dana na paljenju, zaboli ga neka stvar, ulje mjenja svakih 20tkm i ovjes sta proklapa.
I eno sad ce ga zamjenit za g30. Znaci covjek se auta bas bas navozao i ajde sas budi pametan.
Sto se tiče mjenjača, vjerujem da injzenjeri opet znaju sta rade, ali meni ta saltanja i voznje na 1500rpm nikako ne mogu sjest, radije neka obrtaja i boljeg podmazivanja vec ustede 2dl goriva.
Tocno to, meni je smijesno sto znam par tih motora koji imaju preko 300k i ljudi nikad nisu nista taknuli, auto ih sluzi i sve je top
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sva otkrica sam ti direkt prosljedio, nije bajno al je bolje osjetno od N serije, jedino dijelite identicne donje polutke lezajeva, ali hajd ti bar imas najmanje zlo od svih njih.
I dalje mi klik tu i tamo pobjegne na G05 M50d ali nakon svega ne znam dali sam toliko hrabar
Sto se tice N57 sa xxx km, i ja bi da sam prodao X5 sa 230tkm prije havarije lupao po svijetu kako su to urote i lazi, ali neminovno je da ce svaki, ali svaki prije ili kasnije failat na istim tockama.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zamisli te hrabrosti, prosvira ti xx.xxx vozila, i ti na iducu generaciju stavis identicne polutke lezaja. Freude am fahren
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma daj ove su mi najace, autu nikad nista......., a kad ga ides kupovat od tog istog onda auto ima mali milijon sitnica za popravit, te bali ulje, te nevalja ovjes, te ovo te ono....kojih cnrnih 400.oookm jbt to je vec grob ako nije servisiran kako treba i na vrime
ovo za filter i diskove necu ni komentirat
ima bit da se taj jedva i kotrlja, i kao nije mu nista