Znas onaj vic kada Haso dođe sa Ferrarijem pa ga pita prijatelj kakav je to auto kae on pa najbolji, neznam veli ovaj nevidim da ih raja vozi 😁, tako i ovaj g70
Pa rekao bih na ovako malo km nema bojazni to je vjerojatno jos pod garancijom, da će se lako prodati kasnije nisam ba siguran.
Iza ljeta ću gledati kombi, i čini mi se da jedino Vito i VW T6 dolaze u obzir.
Gledam Vivara, Traffica, Peugeote i sve problem do problema. Ove lakrdije od 1.5 i 1.6 motora u kombiju koji je sam po sebi teak i uz to treba primiti 8 ljudi ne bi ni spominjao.
S druge strane, skoro 20 godina star Vito 111CDI mapiran na 190 konja ide i ne staje.
Imamo u firmi T5 2014 i T6 2020, oba 2.0Tdi, T5 je manual, T6 DSG. T5 ima oko 300tkm, T6 oko 200; nema problema zasad.
T5 mi se svidio, na dan kad smo ga uzeli, ostavio ga ispred garaže, plan je bio dosta toga posredit jer bio zapušten, ali izletilo nešto da treba hitno 1200kg robe za Liku, pogledao ulje, natovario i gas autoputem gore dole bez štednje, sve super na 160kmh. Odma mi je sjeo.
Iza toga tek posredili ovjes, malo ulja što je kapalo, zupčasti promjenili, komplet sve nove gume, tako da je tiptop.
T6 jedini problem infotainment, zblesira se često, ne upali ekran skroz i tako. Ali nije nešto bitno trenutno pa nismo rješavali.
T6 sa 2.0 tdi biturbo je tesko smeće od auta.
Nikad nisam kod kupovine auta razmisljao o kasnijoj prodaji, plan je imati ga najmanje 5 godina, tehnika bi trebala biti provjerena iz drugih modela u grupi.
Ipak, probna voznja ce dati vise odgovora nego gledanje oglasa, meni se auto jako sviđa, izgled, boja, oprema, sve mi je top.