Mini se sad kupuje jedino sa tritec motorom.Najviše zabave i pouzdanosti za najmanje novaca.
F56 se vozi bezveze, više kao luksuzni hatch nego hot hatch a i taj slabiji b48 nije bas pogodan za tuning(čitaj rupa u klipu).
Radije bi uzeo r56 sa n18 motorom, s tim se da živjeti i nije toliki horor ko n14. Još ako bi se našao JCW n18, to bi bio top samo što su dosta rijetki(od 2013.na dalje).
Polo Gti je bezveze u svakoj generaciji.
Potpisujem Tonija...
Taj karting osjećaj će dobiti u F53. Ovo ta gleda mi je mekano, tiho, moderno... Ok, nemam iskustva sa B48 u njemu ali u kombinaciji sa B47 to nema ba veze sa MINI pričom.
Vjerujem da je sve to bitno manje zabavno od 206RC.
vozim zadnjih 3 godine ibizu cupru sa 1.8tsi motorom i vrlo sam zadovoljan; motor je prva liga. u hr se vozio kup sa tim ibizama pa ih ima u trkaćim verzijama sa 300tinjak konja i čini se da auti to trpe bez puno pogovora i modifikacija. meni je služio kao dobar daily s kojim sam se išao često i ganjati.
što se zadovoljstva u vožnji tiče, svatko nek ocijeni za sebe. ja se sad pokušavam prebacit na nešto malo slabije i bez turbine, ali da me samo zanima grobnik i kruzanje negdje van grada uz zvuk auspuha, mislim da bi ibiza dalje ostala kod mene
minija sam samo kratko probao nekog normalnog i taj interijer ne bih mogao dugo gledati![]()
Slaen se za interijer ..nije ni ni vanka lip..puno lipsi mi je polo
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Izgled je stvar osobne preferencije, meni jebeno izgleda, bas taj njegov funky izgled Hot Wheels autica mi je kul.
Interijer isto tako, osjetno bolje izgleda od bilokojeg auta tih dimenzija..
Bilo kako bilo, danas zenska kaparila RCa, kroz nekih tjedan dana dolazi po njega i onda idem pogledat par Minia tu u blizini da vidimo iz prve ruke kak se to vozi.
Nego jeba vas izgled, kakvi su se pokazali ti B48??
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
B48 se ugrašuje u sve modele dostupne obicnom puku, znaci ima ih hreptina, nemam info za neke velike probleme, bas naprotiv, pokazali su se jako dobri.
Jesi vidio ovaj Mini?
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android
Pa B48 je valjda jedini pouzdani 4zyl benzinac zadnjih 25 godina
BMW benzinac
...