Ljudi na bmw forumu kupuju omiljenu marku..ta je tu čudno?
Cijene su poludile, istina...ali ko si moe priutiti omiljenu marku i ispunit svoje snove ,svaka čast...Samo naprid
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Ljudi na bmw forumu kupuju omiljenu marku..ta je tu čudno?
Cijene su poludile, istina...ali ko si moe priutiti omiljenu marku i ispunit svoje snove ,svaka čast...Samo naprid
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
moras znati da svi gledaju, ali nitko ne kupuje.
ako bas i odluce kupiti, onda je 666 izgovora protiv i 1200 mana na autu da se "ne isplati".
pa vidis da se rasprava od 20 godina starom autu proteze vec mjesecima. statisticki je nemoguce da u nekoliko mjeseci nema auta koji zadovoljava kriterije.
zakljucak - nema od tog nista.
Kad se olja rakije narolja, onda olja radi to ga volja
Takvi koji stoje, ko taj 320Ci, takvi tek traze ulaganja kad kupis i pocnes ga voziti. Vidio si primjer na svom 540i gdje si imao 20ak stavki sto treba rijesiti, a auto bio nahvaljen u oglasu. Dok sam kolegu zvao za taj 320Ci, rekao mi je da je jos prvi plin od klime unutra, star 22 godine. Ne moze mi nitko rec da nije za zamjenu. A gumene dijelove ovjesa ne treba ni spominjat, da odlaze radi stajanja.
I dzabe njemu malo km kad je anemicni 2.2. A ni oprema mu nije bila nesto.
Sutra idem vidjeti jedan 325Ci.
Nemoj se samo zalijetati, ako te je oduvijek vukao cabrio i ako ce biti vikend auto, a ljeto dolazi…
Jel onaj plavi?
U smislu da sad uzme nabrzinu nesto na prvu ok i da zazmiri na neke greske kojih nebi trebalo biti za tu neku odredenu cijenu..