Evo jos jedan pravi sa 24tkm za 24k.. sve mi se cini da je Japan obecana zemlja za iduci vikend auto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U pm...
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!

Japanska kultura visoko cijeni odrzavanje i popravljanje starih stvari. Tamo imućni ljudi kupuju premium europske aute, voze ih dugo i paze. Prijevoz na posao je javnim prijevozom (jer auto nema smisla u Tokiju. Nemoguće je stić igdje bre od javnog prijevoza), a auto se vozi vikendom ili u kupovinu. Zato često nemaju puno kilometara.
Evo za primjer jedan W124 karavan koji sam slikao pred par godina u Tokiju.
![]()
Sta nije bila neka prica da japanci kultne japanske aute odbacuju kao staro smece. Ono, skyline, sylvie i slicno idu na smece. Ili to vise nije trend?
Ovaj 124 izgledao kao iz salona.
Točno. Navodno jedini problem koji se može pojaviti češće nego u Europi su apšisale tkanine ili odljepljeni tapecirunzi u unutrašnjosti kod starijih vozila zbog jače insolacije nego što je to prosječno kod nas.
Ja sam komunicirao s TopClassics-om kada sam uzimao M3 E46 i dobivao sam neke ponude s aukcija - djelovalo mi je zanimljivo i u biti je trebalo samo uzeti vremena da se dobije željena kombinacija boje, kilometara. Svaki tjedan je bilo 2-3 komada na aukciji. Vjerojatno bi za jednake pare profitirao s kakvih 30-60 tkm manje u usporedbi s Europom. Naravno, pritom mimo cijene auta platiš dosta naknada i naravno, čekaš auto 2-3 mjeseca nakon što ga kupiš.