VQ oznaka motora see jos u 90te te je Nissanov motor koji nema nikakve veze s Renaultom osim to ga je Renault posudio za perjanice za vrijeme Renault/Nissan braka
Bmwscaner:" znakove ako zakitas ja necu nikad pricati sa tobom odma te blokiram i serem ti se na auto, hvala"
Hvala znam da je ovo konstruktivan komentar.
Okolina ubija, prvo danas mi je potar van radnog vremena zvonio na vrata rano rano ranije i probudio me pa sam ustao na lijevu nogu, znači frajer u 50-tima i znam da drugdje nemoe naći posao i pritisak mu rade frajer mi u 15 do 7 zvoni i nosi paket.
Dva dana prije u jednom projektu, neto to je onako apstraktno očigledno da treba napraviti se otezalo za čudo samo dva dana opet sam mislio da ču ispuiti tjedan dana u rokovima, drugi projek za koji su se momci kunuli majkama djecom i praunucima evo več 2 tjedna kasni a biti će barem jo mjesec.
Dolazim do zaključka da su ljudi neodgovorni.
Kad bi ti tako liječio pacijente nitko se iv iz bolnice nebi vratio, nikada.
Neka ode u prvi servis i izmjeri kompresiju ti motori vole izgubiti kompresiju na jednom ili dva cilindra zavarati sa relativno dobrim radom dok nisu pod opterečenjem.
Vjerane da vidiš da pola vremena dajem i konstruktivne odgovore, usput da nije sve tako crno pogledaj statistiku koliko postam raznih videa i slika na forum.
Da sam zajeban to sigurno, sad serem po forumu jel druge čekam da odrade ono kaj su trebali, da nastavim svojim poslom
Da..moguće,ali na starom autu je problem karoserija iz tih sjevernih zemalja..motor se ubaci drugi "lako"
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Nego jebači jel nitko nije vidio oglas za e46 330 coupe metalik zeleni na fejsu "za samo" 6000 ajde ako je netko screenshot nabacio neka stavi pošto tu imamo ljubitelja
...
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
https://www.facebook.com/marketplace...1534964294789/
lijepo izgleda set za e90