Moze meni jedan nissan coupe sa renolovim v6 motorom
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Volio bi i ti doći do Porschea na isti način jelda, ima u Istri bogata udovica kojoj je muž bio zubar i ostao 911 poslje njega pa popuni cipele, možda je do bijelog mantila.
[QUOTE=Luka_ri;1000365]Luka drago mi je da te zabavljam dok na svoje gafove ti rado zaboraviš srečom tu smo mi sa foruma da ti idućih 10 godina trljamo kupovinu felgi .
Oh mali ali tehničar podmazani
Da budem advokatski precizan, motor kojeg koriste oba dva brenda koja su vlasnički povezana.
[QUOTE=Luka;1000376]Zašto ne bi pitao, valjda možemo mislit kaj želimo, meni je jasno da se ovdje sprda sa Peugeotom, da mnogima nije jasno, meni niti jedan brend nije svetinja.
za osobu koja se dići tehničkim znanjem i od toga živi, valjda se budeš i naučio služiti guglom
https://www.carthrottle.com/post/5-c...e-nissan-370z/
Druze zivim od 5 apartmana ne od tehnickog znanja i krenia san pravit kucu za odmor i molim boga da ne propane ka one u istri... a sto se tice motora, sve je razlicito osim bloka motora, hoda i promjera klipa... odatle i razlika u snazi, momentu, br. okretaja, kolicini ulja u motoru, vode u sustavu hladenja...
vidim počeo si guglati bravo ti samo to kaj si nabrojao čini neki motor "motor" a ne periferni sistemi, možda si sjedio na ušima u školi ?
Nevezano za ovu temu, jel ti imas potrebu ista konstruktuvno napisatio na forumu ili ako nita neke laganije teme ili je uvijek sve u zivotu crno, nista novo ne valja, ne valja drzava, sa svakim bi se prepirao, nadmudrivao, sta li vec....
Daj jbt omrvi malo, sta ti se ne svida i ne gledaj. Bit ce lakse vjeruj mi.