Zasto fake?
Pa ne vrijedi to te pare...
Zasto fake?
Pa ne vrijedi to te pare...
Malo mi je saren, desna strana..rđa ga napala, volan...ok atraktivna boja i to,ali sve skupa daleko od pravog stanja
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
kocka je klasik,legendarni bmw...E36 je tehnoloki neprednije auto.Imotski u srcu!
Pa auto je sav trul, netko je u paintu pofarbao crvenom bojom sve blatobrane i prednje i zadnje da se ruzina ne vidi toliko...
Mislim da odozdo niti jedna vida glavu nema i da jensve trulo da se ne isplati ni radit ga...
Sve super dok ima original felge, kineske replike moze kupit samo najveci slijepac.![]()
a jesi specijalac, pa nece se Luka na to upecati
Kad se olja rakije narolja, onda olja radi to ga volja
3.0 jel to onaj frizirani tds![]()
godinama kupujem aute na mobile.de i ebayu, naravno da nije garancija ali cim su sakrivene tablice, nema kontakta nego samo poruke, i account je otvoren pred koji dan, 99% da se radi o fake oglasu.
330ci koji god da se kupi je projekt auto, tako da za atraktivnu boju ima ljudi koji ce dat tisucu dvije vise jer je na kraju dana to zanemariva razlika koliko te cijela prica ispadne.
ako auto postoji, po meni vrijedi svakog centa.. coupe je, 3.0 original, crveni, M paket, a limariju ionako zahtjeva svaki.