OT: Nebi li bilo :cool: imati onakve fancy bedževe kao na onom forumu... tipa admin, moderator, donator... srebrni... zlatni.... član ak već imamo....
OT: Nebi li bilo :cool: imati onakve fancy bedževe kao na onom forumu... tipa admin, moderator, donator... srebrni... zlatni.... član ak već imamo....

Palo mi je napamet, ali ideja pri dizanju ovog foruma je bila da se smanji distanca izmedju clanova i vodstva. Forum je u vlasnistvu kluba, tako da nema sherifa, kmetova, patricija i slicnoi nema potrebe posebno naglasavat tko je admin, a tko moderator, osim decentnog natpisa ispod znacke clanstva
![]()
a s druge strane ja to gledam ovako....
-istaknuti natpis admin/mod bi pomogao novim članovima da znaju kome se obratiti u slučaju kojekakvih pitanja/uputa...
-opcija donator bi možda potakla neke ljude da ulože u klub te bi imali zasluženu oznaku donator
-oznaka srebrni/zlatni bi potakla ljude da malo više sudjeluju u davanju korisnih savjeta a ne samo čitanju foruma...
-oznaka član ak se također uklapa u sve to te se zna da nije riječ o podjelama već o nekakvoj zajednici i pogodnostima koje idu uz to članstvo...
Nevjerujem da će to itko gledat na taj način tipa šerif/kmet pošto postoje pravila ponašanja i to je sve individualno kako će se tko prema kome odnosit....
bdw: pošto je ovo već daleki OT možda bi bilo bolje ovaj topic preselit pa bi se možda još netko izjasnio....
Last edited by dado_bmw; 24.07.2008 at 11:31. Reason: pravopis :-/

Mislim da je profil sa imenom, avatarom, znackom kluba i podacima ionako vec prevelik. Dodatne znacke bi samo ucinile da sve to skupa pocme licit na poprsje Ruskog generala![]()
![]()
![]()