Imam i ja jedno pitanje. Forumska tražilica mi ne radi. Što god da ukucam izbacuje mi nula rezultata. Ima li još netko sličan problem? Znate li u čemu bi mogla biti stvar? Hvala.
Imam i ja jedno pitanje. Forumska tražilica mi ne radi. Što god da ukucam izbacuje mi nula rezultata. Ima li još netko sličan problem? Znate li u čemu bi mogla biti stvar? Hvala.
Meni radi
Al jedan veliki problem je sto su naslovibtema retardirani taki da koristenje searcha nema efekta
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
Najveći problem je što primjerice novi članovi foruma, uz dužno poštovanje, otvaraju nove teme sa naslovima koji nisu razumljivi, a najviše je pitanje o BMW-u 320d E46 i ne znaju se služiti tražilicom gdje već postoje brdo takvih tema.
Istina je da search ponekad radi, a ponekad ne, jel razlog tomu što ima različitih naslova o istim pitanjima, iskreno nisam siguran jel do toga.
To se barem lako rjesi. Kada neki novi nabaci pitanje o kojem se razglabalo i to pred malo, prvi moderator koji to vidi i moze ga pobrise i problem rjesen
A ako trazilica ne radi iz prve na prvi pojam onda malo prosiris potragu i probas sa drugim pojmovima![]()
To bi se dalo rijesit da se ne brise nego da se premjesti u drugu temu
Al neznam tko ima ovlasti za to na forumu