Quote Originally Posted by Interceptor View Post
1. Dodat cemo link na homepage-u u glavni meni
2. Embedded video ce biti ubrzo, cekam da bude gotov port tog plug-ina za vBulletin 3.7.x
3. Sto ce ti strikethrough?
4. CSS-ovi su integralni dio vBulletin skina, ako budem drkao po tome, dodatno ce se otezat ikakvi buduci upgrade-i jer cu svaki put morat prepravljat source, a vjeruj mi, to nit mi se da, niti imam vremena
5. Member panel nije vidljiv uvijek zato da bi se povecala povrsina za citanje korisnicima s manjim rezolucijama
1. Super nije da vise loadam pocetnu stranu cesto, ali novim korisnicima ce biti lakse, valjda.

2. oce biti brzo?

3. Semantika recimo mogao bi prekriziti opciju 1. kod kvotanja, napisem nesto sto nije u kontekstu ili slicno. Ako nije tesko, please?

4. a benti vbulletin, ne mogu vjerovati da trpaju sve zajedno, mislim da bi i upgrade bio laksi kad bi stiliziranje bilo odvojeno od sadrzaja, no ok, ako je tako, oprosteno

5. postoji li onda neki brzi nacin da loadam listu zadnjih postova, to koristim non stop a vjerujem i vecina drugih, moze li se staviti da je to user preference? Mislim u zelji da se prilagodi korisnicima manjih ekrana (damn it, kupite vece ekrane, vase oci ce vam biti zahvalne), drugi su zakinuti...