Nevezano uz automobile, osiguran sam životno u Croatia osiguranje zadnjih 5 godina, prije godinu dana strgao sam si ruku, u ugovoru je lijepo navedeno da u slučaju nesretnog slučaja (prijeloma, frakture, trzajnih ozljeda) slijedi isplata odštete. Kada sam ja nazvao Croatia osiguranje slijedila je situacija da nek donesem potvrde od doktora o prijelomu i kada se izliječim nek donesem sve papire zajedno, ja naravno to napravio i ovi meni tupe da je moguća isplata samo u slučaju nastanka invalidnosti, nemogučnosti više korištenja ruke i u slučaju smrti!
Ja sam njima lijepo pokazao ugovor u kojem stoji točno uvjeti sklapanja i u kojim slučajevima slijedi odšteta, a oni meni da su to stari uvjeti da su otprije godinu dana novi uvjeti ??? kakve veze ima šta su sad novi uvjeti ako sam ja po starim uvjetima sklopio ugovor, a oni meni da nemam pravo isplate...da ako želim nek ih tužim ali da ništa nemogu dobiti....

a šta se tiče automobila, uvjek je premija osiguranja skuplja nego u drugim osiguranjima, a kad je nesretni slučaj novci ne sjedaju ako ne zaprijetiš!

Nabijem Croatia osiguranje!!!