Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 41 to 50 of 56

Thread: ***CROATIA OSIGURANJE*** - Novi Sponzor Kluba

deniss's Avatar
    Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Oct 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    E60 530D, E21 315 x3, Mercedes slk 230 kompresor, Golf V GTI, Mitsubishi L-200

Default Re: ***CROATIA OSIGURANJE*** - Novi Sponzor Kluba

Nevezano uz automobile, osiguran sam životno u Croatia osiguranje zadnjih 5 godina, prije godinu dana strgao sam si ruku, u ugovoru je lijepo navedeno da u slučaju nesretnog slučaja (prijeloma, frakture, trzajnih ozljeda) slijedi isplata odštete. Kada sam ja nazvao Croatia osiguranje slijedila je situacija da nek donesem potvrde od doktora o prijelomu i kada se izliječim nek donesem sve papire zajedno, ja naravno to napravio i ovi meni tupe da je moguća isplata samo u slučaju nastanka invalidnosti, nemogučnosti više korištenja ruke i u slučaju smrti!
    Ja sam njima lijepo pokazao ugovor u kojem stoji točno uvjeti sklapanja i u kojim slučajevima slijedi odšteta, a oni meni da su to stari uvjeti da su otprije godinu dana novi uvjeti ??? kakve veze ima šta su sad novi uvjeti ako sam ja po starim uvjetima sklopio ugovor, a oni meni da nemam pravo isplate...da ako želim nek ih tužim ali da ništa nemogu dobiti....

a šta se tiče automobila, uvjek je premija osiguranja skuplja nego u drugim osiguranjima, a kad je nesretni slučaj novci ne sjedaju ako ne zaprijetiš!

Nabijem Croatia osiguranje!!!

goran525's Avatar
    Status
    Član BMW Auto Kluba
    Registriran
    Oct 1975
    Ime i prezime
    Dob
    50
    Vozilo
    e61 525d, e30 M40b16, e46 V8 drift project

Ljubazno molimo sve članove koji su koristili usluge Croatia osiguranja preko nas, tj preko BMW autokluba da nam se jave meni na pm sa punim imenom, prezimenom ili registarskom oznakom.

Javiti se može i tu radi usporedba tablica u osiguranju obzirom da su nešto pobrkali.

Unaprijed hvala na razumijevanju!

www.tutis.hr

st_falcon's Avatar
    Status
    Šef
    Registriran
    Oct 2009
    Ime i prezime
    Dob
    58
    Vozilo
    G20 320D

Quote Originally Posted by Mouse-RI View Post
    Znaci napravili su procjenu, cak su i sve rastavili da se vidi sta je sve stradalo ispod od mehanike, jer se i volan povukao unutra i svasta nesto...

Ne znam koji je razlog bio uasto oni nisu htjeli platit servisu i to me uopce ne interesira, interesira me to da dobim gotov auto, a ako ja ne dobim auto u sto kracem roku to nije to i po meni osiguranje zajebava, niti jedno osiguranje nije nez mane, samo su neka bolja ili losija... Ali iskustvo pokazuje da kada trebaju dat novce nije isto kao kada ih trebaju uzet...

Uglavnom, nakon 11 mjeseci su priznali sav trosak po servisu i auto se popravlja...

U tome je caka: sva se osiguranja trude reklamirati promptnom i bez dodatnih pitanja opterećenom isplatom manjih šteta, a kad dođe do prave love, nayebu te i zavlače samo tako. A na svoje sam oči vidio dogovor o kupoprodaji karamboliranog vozila agenta jednog osiguravtelja (ne znam je li direktno ili je posredovao za servisera "od povjerenja", pa ne želim reć iz koje je kuće).

st_falcon's Avatar
    Status
    Šef
    Registriran
    Oct 2009
    Ime i prezime
    Dob
    58
    Vozilo
    G20 320D

Quote Originally Posted by SB520i View Post
    Ja sam praktički oduvijek u CO i danas sam platio osiguranje 2750 kn iako na polici piše 2852 kn.
    125kw i 50% bonus u Sl.Brodu
    Kako agent osiguranja pravda lovu iz ladice? Tvojim potpisom o primitku? A temeljem čega je lova izašla iz blagajne? Tko osiguranjima pregledava završni račun?

st_falcon's Avatar
    Status
    Šef
    Registriran
    Oct 2009
    Ime i prezime
    Dob
    58
    Vozilo
    G20 320D

Quote Originally Posted by tito View Post
    Ne da vucen za croatiu...vec pricam realno i iskreno...imam iskustva ohoho za osiguranjima...jer mi firma s njima dosta suradjuje...i od svih osiguranja jedino croatia uredno isplati stetu u roku...i staje najvaznije ne cigane se kao euroherc i slicni...a naj smisnije je kad euroherc i slicni salju ljude po kojekakvim garazicama i fus majstorima da im se popravi steta...samo kako nebi platili popravak u renomiranim radionama...eto zasto su vam jeftininij pa vi birajte...
    Pa ne biram ja osiguranje onoga tko mi napravi štetu. O zakonitosti poslovanja osiguranja treba brinuti netko drugi. Mali off: najviše kvadrata po zaposlenom činovniku i najbolje opremljen uredski prostor nemaju banke, nego osiguranja. Od čega? Milostinje?

goran525's Avatar
    Status
    Član BMW Auto Kluba
    Registriran
    Oct 1975
    Ime i prezime
    Dob
    50
    Vozilo
    e61 525d, e30 M40b16, e46 V8 drift project

Quote Originally Posted by st_falcon View Post
    Kako agent osiguranja pravda lovu iz ladice? Tvojim potpisom o primitku? A temeljem čega je lova izašla iz blagajne? Tko osiguranjima pregledava završni račun?
    Sva osiguranja takve razlike namiruju iz svojeg marketinškog fonda, tj oni razliku namiruju jer država se mora zadovoljiti....

Quote Originally Posted by st_falcon View Post
    Pa ne biram ja osiguranje onoga tko mi napravi štetu. O zakonitosti poslovanja osiguranja treba brinuti netko drugi. Mali off: najviše kvadrata po zaposlenom činovniku i najbolje opremljen uredski prostor nemaju banke, nego osiguranja. Od čega? Milostinje?
    Frane u potpunosti se slažem ne biraš ti auto koji ce te udariti, jednostavno ovisis o osiguranju koje covjek ima...

www.tutis.hr

elektricar86's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2013
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    E60 530d

Kamo srece da su svi u Croatiji osigurani.

Ali ljudi su ovce,pa trce u Euroherc, i slicna osiguranja,zbog 100 kuna ustede,i onda kad ih zajebu i nece ostecenoj strani isplatiti odstetu,bivaju privatno tuzeni od tog nekog kome su razbili auto.

Ipak je 100-200 kuna enormna usteda.

Mouse-RI's Avatar
    Status
    BMW diy
    Registriran
    Aug 2007
    Ime i prezime
    Dob
    43
    Vozilo
    BMW E90 320d, BMW E81 120d, Gilera Runner VXR200

A jel te moze netko privatno tuzit ako ti placas osiguranje bas zbog toga da se oslobodis placanja stete...
    https://s26.postimg.cc/twzw3c3qx/3_A6_DF069-269_A-4_E8_B-93_B5-_A3741_E31070_A.jpg

Status
    BMW amater
    Registriran
    Jan 2013
    Ime i prezime
    Vozilo
    Bmw E30 323

Quote Originally Posted by Mouse-RI View Post
    A jel te moze netko privatno tuzit ako ti placas osiguranje bas zbog toga da se oslobodis placanja stete...

Mislim da ne može.

elektricar86's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Sep 2013
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    E60 530d

Quote Originally Posted by pandorasix View Post
    Mislim da ne može.
    ako tvoje osiguranje ne zeli isplatiti odstetu ostecenom,taj te ima pravo tuziti,i odgovaras svojom imovinom. Neznam kakav im zakon to dopusta,ali ima takvih slucajeva u praksi.

isto kao i da tvoje osiguranje isplati stetu ostecenom,i onda tuzi tebe da im nadoknadis.