ja sam za iskljucenje.
ja sam za iskljucenje.
Imate poll koji i je zato tu da se odluči kud i kamo tak da..
"You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing."
7 of 9
My bad, letim kroz postove pa mi promaklo.
"You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing."
7 of 9
ja patim od tog da me se cima i uznemirava da mi lajkaju i da mi svijetli da je lajkano, ako moze da se uvede i tonsko upozorenje.
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
Ocu da mi se izbrise acc jer ja ovo vise ne mogu izdrzat,ne treba mi ovo,vrazje notifikacije i prokleti lajkovi,a i ove thanksove nabijem na kurac
"Good drivers have dead flies on the side windows."

Koji ste vi mamlaziEvo, iskljuceno.
Hocu da mi se izbrise acc i svi psotovi jer neznam ko i kad mi je lajkao post, to je nedopustivo i sve ovo vise nema nikakvog smisla.
Hvala
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)

Dakle, sada, nakon nekih cca. 2 mjeseca otkako je ova funkcija uvedena, kako ste se navikli, smatrate li je korisnom, itd.?