50 lajkova i kacim golu plavusu
50 lajkova i kacim golu plavusu
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
a da i ja nesot ozb napisem.
Like/dislake funkcija se vec vidi kao korisna iz razloga kad neko napise post sa kojim se slazemo, umjesto da uobicajeno kvotamo cjeli post i stavimo stavimo odg tipa:
Slazem se
to frende
mrak!
zakon
...jednostavno kliknemo na LIKE....
Thanks je takđe dobra opcija kada trazimo savjet i dobijemo odgovor, na koji jednostavno samo kliknemo na TNX.
Last edited by Suki; 16.03.2013 at 10:06.
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
od mene imas zeleno svijetlo ceptore![]()
Jednostavno, to je automobil s dušom koji od vozača traži predanost u vožnji, trkaću preciznost i brze reakcije. Ali to i nagrađuje onim izvornim užitkom u vožnji, brzinom, tečnošću i osjećajem za cestu kakav danas u modernim automobilima nažalost više ne postoji.

ova funkcija mi je žešće besmislena..
lakše mi je čitat strane normalne forume nego ovak da iza svakog posta iskače neki vrag dolje..
toliko me iritira da ću u konačnici provodit dosta manje vremena ovdje
I HAVE NO IDOLS. I ADMIRE WORK DEDICATION AND COMPETENCE.
ayrton senna
petrolheadsART
https://www.youtube.com/channel/UCmr...-0yRaJfveh6BkA

Svaka nova funkcija izazove negodovanje odredjenog broja korisnika - tako je bilo svaki put kada bi uveo neku promjenu - pa sam jednostavno prihvatio da to mora biti tako jer ne mozes udovoljiti svimaNo, omjer ankete govori da velika vecina korisnika zeli tu funkciju, pa cemo vidjeti kako ce se to pokazati u praksi. Pogledati cu danas/sutra moze li se nekako elegantnije integrirati u sucelje jer i meni malo smeta ovako.
Istina da je prenapadno ovako slozeno.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Molim odgovorne osobe da mi odgovore zašto ja, kao i svi, nemam ovu opciju?
"Slušaj Vidoje, one Alpine kod vas u savezu, kad će to da se deli?" Nacionalna klasa