Realno zauzet covjek nema ni vremena bit na forumu xy vremena i nabijat xy postova, koda taj broj postova na kraju price ista znaci? Kome? Tu smo za zabavu i eventualnu medusobnu pomoc, a i za dobru zaje.... u pozitivnom smislu naravno.
Realno zauzet covjek nema ni vremena bit na forumu xy vremena i nabijat xy postova, koda taj broj postova na kraju price ista znaci? Kome? Tu smo za zabavu i eventualnu medusobnu pomoc, a i za dobru zaje.... u pozitivnom smislu naravno.
A car brilliant on a track often is much less so on the road, but M3 exceles at both
Bravo Ceptore!
Ispuni ćeš moj dugogodišnji san i prijedlog za opcijom LIKE pogotovo u Sukijevom tredu
Jednostavo nekad nema potrebe za nepotrebnim textom..

Ja sam za, upravo zbog izbjegavanja tih "potpis" postova. Jedino ne bih radio nikakvu statistiku tih lajkova, niti bi ih vezao uz profil korisnika. Lajka se post i to je to.
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
kud je svijet pun šupaka, sad i da potičemo i analni rad pojednicima niti nožni prstići iz ponekih guzica neće viriti NE

Poštovani publikum,
odlukom većine (70%+), uvedena je opcija Thank/Like/Dislike za postove te uključen sustav reputacije.
Malo informacija za one koji se prvi puta susreću s ovime i kako se reflektiraju na vašu reputaciju:
- Thanks +2
- Like +1
- Dislike -1
Statistiku možete vidjeti pod Community/Quick Links -> Thanks / Like Statistics.
A sta je ovo: Rep power?