Hmmm...da...eto i mene....
Kao prvo,dobro ubijena nedelja popodne.
Tko je došao zadnji na dogovor?Ha?Zna se....
Malo sam bio skeptičan što se čoporativne vožnje tiće,no izgleda da se nešto promjenilo,pa je sve bilo OK
Regal nije išao baš u bok zbog mog htijenja,nego je to bila ljuta borba sa malo popiganim mostom,koji je nadarapao u nekim prethodnim bitkama,pa je moje skromno znanje i odlučnost da se ne zaostaje,ili nedaj Bog,uspori ekipa,rezultiralo vožnjom kao takvom kakva je ispala.Zavoji pred VŽ-om su priča za sebe iz moje perspektive,ali dozvolite da to zadržim za sebe....Top speed bješe negdje oko 245 km/h,a zavoji između 160-210km/h.Povratak je bio i brži,jer smo u nepunih 40.min došli od naplate VŽ do Bille,i to preko ulaza u grad sa Karlovačke(Brklja bješe u full efektu kod skretanja za Buzin)
Zbunjena konobarica se toliko puta resetirala i našetala,da je još najvjerovatnije na masaži nogu,no roštilj i ostatak klope je bio OK.,a svi koji nisu htjeli palačinke,neka im bude žao
A kaj da velim na sve rečeno?Mogu samo pitati kad idemo opet?![]()
Zatamnjivanje stakala zaštitnim folijama,izrada naljepnica,oslikavanje vozila,te još puno toga
www.dajfolije.hr
Nemoguće rješavamo odmah,a čuda u 24.sata
091 4344350

Moramo ovo češće radit, nije ni Zadar tako daleko![]()
E,znao sam da češ se ti odmah javiti!!!!
Motor je u vrlo fantastičnom stanju,dapače,najbolji,ikada napravljen,a po mom celeru se baždare GPS sistemi,stoga,bilo je koliko piše,ako ne vjeruješ,tko ti je kriv....
Moja krasta je brža od tvoje....i ljepša...i veča....i.......
![]()
Zatamnjivanje stakala zaštitnim folijama,izrada naljepnica,oslikavanje vozila,te još puno toga
www.dajfolije.hr
091 4344350

www.dajfolije.hr
091 4344350

www.dajfolije.hr
091 4344350

Ajmo veterani, dosta oftopika![]()
![]()
![]()