ne shvaćam ozbiljno,al mi je glupo to ponašanje interceptora,zavadi pa vladaj i žderi kokice, i eot brate tebi moderator iznad imena pa ti napravi reda. da bi on opet bio kul i bacao upljuvak u vatru. zaboli me ona stvar,al ovo je sranje,pogledaj naziv teme i broj stranica.... zašto se pojedince linčuje? jebote trebali bi svi bit kao jedan,a ne ajmo ovoga jebat on se da. jebe mi se za forum i tko je kakav van njega. sad ja ispadam totalni matija gubec,al dosta ekipe sa foruma me zna uživo,i ne više puta,nego svaki put me zovu na pivu,jer nisam u onoj većini,hvala bogu. tako su bar oni procijenili.. možda nešto sa njima nije u redu? tko će ga znat... tu se nešto veliča,dokazuje a u stvarnosti (da,svjestan sam da je ovo virtualni svijet!!! ) manji od makova zrna... fino vi obrišite moj profil i doviđenja! ako se sretnemo negdje vani,popit ćemo pivo,pojest ćevape,al ne da mi se ovo... umjesto 20 min dnevno,počeo sam provodit 2 i pol sata tražeći nešto što me zanima jer nema ništa korisno,ni tražilica više ne može naći pojedine teme niti postove.... onda čitam sranja i živciram se.Forum je postao gori od facebooka. Doslovno. 2. meeta nije prošle godine bilo, al bila je fora otića nas 10 na pivu i veća zajebancija nego na službenom meetu. katafakingstrofa. Laku noć