Samo preko kompa. Neda mi se koristiti ni taptalk ni forum runner jer mi je to zamorno. Opcenito preko moba mi se neda nista vise od FB, Skypea. Mob je za pricanje, komp za net i amen.
Samo preko kompa. Neda mi se koristiti ni taptalk ni forum runner jer mi je to zamorno. Opcenito preko moba mi se neda nista vise od FB, Skypea. Mob je za pricanje, komp za net i amen.
Opel Kadett!!! Jer u mom selu nema Ferraria.
95% mob (forum runner), 5% komp
Tapatalk je zakon kada se bolje upozna kako radi, imam nekoliko foruma ubacenih i super ih odradjuje. Na kompu surfam sa google chrome.
Omjer je 80/20 na stranu desktop racunala.
A gdje bi se trebala nalaziti ta opcija What's New na mobu? Jel ima jos netko da surfa na mobu preko Internet Explorera, Windows phone 7.5?
30% komp sa chrome-om
50% tablet acer iconia a500 sa ics+ browserom
A ostatak sa htc one x sa njegovim browserom

Pa Tapatalk je napravljen kao aplikacija za forume, pregledan, brz i jednostavan, nema potrebe ici preko browsera ako si na mob-u.
iPh4s tt
Meni osobno su te aplikacije glupoe i te webb stranice koje su prilagodene mobitelima
jer sam naviknuo na full stranicu
inace 95% mobilno ostatak stolno racunalo
Vecinu vremena sam sa PC-a,jedino sam posla idem preko moba.Koji god mob koristim imam na njemu Operu Mini i prek nje na forum i odmah prepozna da sam s moba i sve 5
" More the knowledge lesser the ego, lesser the knowledge more the ego.”
A.Einstein