Page 5 of 14 FirstFirst 1234567891011121314 LastLast
Results 41 to 50 of 137

Thread: Okupljanje!

Brunos's Avatar
    Status
    Banned
    Registriran
    Oct 2009
    Ime i prezime
    Vozilo
    Službeni

Default Re: Okupljanje!

Quote Originally Posted by exile View Post
    Eto danas se budem razgovaral s kolegom Tomekom da vidimo kaj bi mi mogli smisliti. Samo da se nazadnje ne naguraju dva meeta na isti dan ili unutar tjedan dana.
    Napominjem da se meet u organizaciji BMW AUTO KLUBA ne bude otkazao.
    Kad bude, to sve ovisi kad Foler dobije poziv od kolege m3 power da je sve sređeno.

exile's Avatar
    Status
    Kruger-Dunning pacijent
    Registriran
    May 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    krama

Nisam ni mislio da se otkazuje bilo koji meet več o tome razmišljam duže vrijeme a i zakaj nebi imali jedan meet više. Samo kaj više nemam nijen set guma za skuriti.

Ja sam npr. htel predložiti 01.12. Tak da se ekipa ima vremena odlučiti i izjasniti a do onda bude se valjda i znalo kad bude službeni meet, jel.

EDIT : Imam još 4 ketača za okrenuti, jieij
    "You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing."

7 of 9

Brunos's Avatar
    Status
    Banned
    Registriran
    Oct 2009
    Ime i prezime
    Vozilo
    Službeni

Quote Originally Posted by exile View Post
    Nisam ni mislio da se otkazuje bilo koji meet več o tome razmišljam duže vrijeme a i zakaj nebi imali jedan meet više. Samo kaj više nemam nijen set guma za skuriti.

Ja sam npr. htel predložiti 01.12. Tak da se ekipa ima vremena odlučiti i izjasniti a do onda bude se valjda i znalo kad bude službeni meet, jel.

EDIT : Imam još 4 ketača za okrenuti, jieij
    Evo vidiš, to je što Foler neće tolerirati kad on bude organizirao meet. Zato i jesmo u lošem glasu.
    Evo ti primjer kak je ovaj iz Vrbovca najebo kaj ima 2.8 u bijeloj kockici u Lonjici, zar je potrebno preseravati se i dokazivati? Ne dao Bog da netko nastrada.

exile's Avatar
    Status
    Kruger-Dunning pacijent
    Registriran
    May 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    krama

Po tome smo "poznati" zbog pojedinaca u svakodnevnom prometu. Foler to ni ne mora tolerirati jer ti službeni meetovi imaju pravila di se to brani. Kolko ja znam nigde ne piše da se to nigdje na nijednom drugom meetu ne smije, sve ovisi o organizaciji. Vrbovčani su i sami rekli da ko ne sturira i ne okrene malo dima "mrš doma", ako sam u krivu slobodno me ispravite.

A od više ljudi sam slušal da im je i bezveze kaj se nekad to i ne dozvoli tj. da su neki meetinzi pre sterilni - a u kontroliranim uvjetima - parkingu, negdje usput il kaj več zakaj ne, ne tvrdim da treba ludovati po cesti, kaj se, npr, desilo na prošlom službenom meetu kad smo več kod toga.

Osobno mislim da je to stvar individualnog stava, a u tom slučaju sam ZA. Ko nije nikoga ionak ne sili.

EDIT : Znam nekoliko idiota kaj se svakodnevno nabijaju na branik, voze sa svim čajna diodama i žaruljama uključenim bez obzira na vrijeme i ostale u prometu pa i bedake kaj se ko idioti nateravaju po gradu, začudo nitko od njih ne vozi BMW.
    "You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing."

7 of 9

Alfonso's Avatar
    Status
    Watermeloner
    Registriran
    Mar 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    e36

Ajd da sad ne tražim i kopam...što se to točno dogodilo u Lonjici s tim bijelim? U nekog se zatuko ili šta?!
    "Ako nemas auto kojeg na okupu drzi samo pticje govno, nisi kul."

www.domusotium.com

exile's Avatar
    Status
    Kruger-Dunning pacijent
    Registriran
    May 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    krama

Ma niš, čovjek pristojno kurio gume, a poslije kad je s golfom bio burnout pukla je guma i okinula ga, niš strašno.

7 of 9

Status
    BMW amater
    Registriran
    Sep 2012
    Ime i prezime
    Vozilo
    740dA e38

Quote Originally Posted by Brunos View Post
    Pa rekao sam ti da se ne ljutim...

Evo, barem još netko pokazuje interes da bude meet... Ajde, neka onda bude i u Ludbregu. Čič, kaj se čeka, rješite to da i Vucu pozovem na meet
    Bilo bi to zaista lijepo! Da se negdje svi skupe i da vas sve upoznam.. Dosadno je

exile's Avatar
    Status
    Kruger-Dunning pacijent
    Registriran
    May 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    krama

Sad si baš mislim, pošto Vuco sigurno zna kaj je pravi auto, kaj mislite, jel bi se on pojavil da ga pozovemo?

7 of 9

antezrilich's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Oct 2010
    Ime i prezime
    Dob
    38
    Vozilo
    E36 Compact "Crvenkapica" ///M

vuci nije bitno tko i što,bitno da je dernek,tako je neki dan izjavio na tv-u....

exile's Avatar
    Status
    Kruger-Dunning pacijent
    Registriran
    May 2011
    Ime i prezime
    Vozilo
    krama

Ajde Brunos potegni neke veze kao close contact s Vucom

7 of 9