Situacija je ovakva...
Razgovarao sam sa Folerom prekjučer u vezi meeta, rekao je da mu se mora javiti kolega m3power sa foruma (Sven), koji mu se još uvijek nije javio sa odgovorima da bude rješio rezervaciju za roštilj gore kod vojarne u Vrapču ili di već, tak ne bitno.
Poslao sam mu na fejsu poruku, nisam dobio odg, broj moba sam izgubio, pa ako ga netko može kontaktirati, neka se obavezno Foleru javi da se rješi meet.
![]()
Ako se klub ne javi možda nekaj spremimo u Ludbregu ko i prošle godine, samo malo bolje organizirano i na vrijeme.![]()
"You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned. Every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing."
7 of 9
u karlovcu svake godine u jesen , kraj ljeta postoji susret VW buba,, i super to organiziraju kotlovina rostilj auti zene ludilo,,,, a mi sa ovakvim zvjerima BMW pa nemozemo nis organizirati,,, e joj joj,,,,![]()
Daj organizirajte nešto, radim ko crnac svaki dan, dolazim iza 8 navečer doma i moram naći neki pametan izgovor da me nema 2 dana na poslu a di ćeš bolje od BMW-a susreta......Belko, jebote di si? Bruno, daj barem neki u St Savi......
.......E36 316i, E36 318i, E39 523i, E36 M3, E36 318i, E36 320i, E36 328i, E46 320i, E46 318i, E90 330i, E39 520i, E46 318i, E90 325xi...and the beat goes on....
Bruno cisto informativno bez ljutnje da te pitam zasto tolko zelis taj meeting