Po tome smo "poznati" zbog pojedinaca u svakodnevnom prometu. Foler to ni ne mora tolerirati jer ti službeni meetovi imaju pravila di se to brani. Kolko ja znam nigde ne piše da se to nigdje na nijednom drugom meetu ne smije, sve ovisi o organizaciji. Vrbovčani su i sami rekli da ko ne sturira i ne okrene malo dima "mrš doma", ako sam u krivu slobodno me ispravite.

A od više ljudi sam slušal da im je i bezveze kaj se nekad to i ne dozvoli tj. da su neki meetinzi pre sterilni - a u kontroliranim uvjetima - parkingu, negdje usput il kaj več zakaj ne, ne tvrdim da treba ludovati po cesti, kaj se, npr, desilo na prošlom službenom meetu kad smo več kod toga.

Osobno mislim da je to stvar individualnog stava, a u tom slučaju sam ZA. Ko nije nikoga ionak ne sili.

EDIT : Znam nekoliko idiota kaj se svakodnevno nabijaju na branik, voze sa svim čajna diodama i žaruljama uključenim bez obzira na vrijeme i ostale u prometu pa i bedake kaj se ko idioti nateravaju po gradu, začudo nitko od njih ne vozi BMW.