Page 7 of 14 FirstFirst 1234567891011121314 LastLast
Results 61 to 70 of 134

Thread: speed day grobnik 03.07.2009...

Crni's Avatar
    Status
    Neprilagodjen
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    VW Buba 1200/ Yamaha R6

Quote Originally Posted by Spin View Post
    Evo da razrijesimo misterij Mikkine \"sporosti\"

Kvot;
    \"Drndak je išao 2 stotinke brže ovaj trak-day ali ne i ispod 1.48 što je mazga i vozila par puta na speed-dayevima

i M3 i Z nemaju turbo...kažem to zato što mazga ne voli toplo nikako, ktome još imam IC na motoru gabarita za dCi 1.5 a usis zraka je tvornički iz prostora motora

auto ne ide jer nema zraka...Z me prođe po ravnom kao da sam stojadin a ja njega prolazio kad je bilo hladnije na jednom speed-dayu na takav način

imam veliki hendikep na tom autu u tom \"loše\" postavljenom IC-u malih gabarita...već sam se načitao toga na nekim stranim forumima, ljeti mazga ne ide smjesta

neupotrebljivi station wagon, kako netko jednom reče , pa mazge nema ni u top-gearu ni u fifth-gearu, niti na trkaćim stazama u nekakvom motorsportu, tako da kad netko reče da je to trkača mazda dođe mi se smijat

fajtali smo se ja i Z koji ide 1.46,600 od dvojke do izlaza iz rupe pa mi se ne približava ništa dok se ne pojavi pravac a onda...ćaoooo...tako da vidim da po ravnom nabire i kilometre i sekunde a i onaj big-brake-kit sa 6-klipnim brembom je perverzija imam osjećaj........i lik dobro pegla...nema šta\"
    Mikka ima glasnogovornika

Da te zaposlit kao glasnogovornika u vladu Sanader bi ispa spasitelj Hrvatske .

Spin's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    polovni BMW

jealous much?

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by Spin View Post
    jealous much?
    Sto jes jes, Crni je u pravu - ispada da te covjek placa

BAVARAC's Avatar
    Status
    ///M Driver
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    _________

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    Sto jes jes, Crni je u pravu - ispada da te covjek placa

Čovjek stvarno vozi vrhunski tu svoju Mazgu, ali osobno mene ne fascinira toliko jer je to ipak auto s prednjim pogonom kod kojeg nema puno filozifije. volio bi ga sjesti u nekakav Bmw sa 300tak ks pa da ga onda vidimo kako bi on to odvezao.

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by BAVARAC View Post
    Čovjek stvarno vozi vrhunski tu svoju Mazgu, ali osobno mene ne fascinira toliko jer je to ipak auto s prednjim pogonom kod kojeg nema puno filozifije. volio bi ga sjesti u nekakav Bmw sa 300tak ks pa da ga onda vidimo kako bi on to odvezao.
    Slazem se.

Crni's Avatar
    Status
    Neprilagodjen
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    VW Buba 1200/ Yamaha R6

No sve pizdarije na stranu...koji kurac rade u BMW Motorsportu?

BMW M3 E46 sa serijskih 340 Ks protiv Mazdinih 260.....ne shvaćam kako M// nije brzi bar 2-3 sekunde???

OK,mazda je načipana,al preko 300Ks ne moze imat zbog serijskog usisa,IC-a,injektora..... i sve da je nekako nadrkana preko 300 Ks davno bi se rasula.Osim toga, već 10 godina čitam po raznim forumima da FWD sa preko 200Ks nema smisla.Pogotovo bez LSD-a.A Mazda ima vrijeme bolje od M3 e46, iako nema LSD.Usto, nova košta kao prosječan,5-6 godina star m3 e46.Pitanje tko je tu onda lud?M// ima speru,atmo motor bez turbo rupe,ovjes namjesten jebacki i onda sugavi ''underpowered'' FWD napravi bolje vrijeme od njega.Krasno.

Toliko o Motorsport odjelu.Japanski obiteljski monovolumen brzi.M3 ispada savrsen auto.

Za tatine sinove koji bare curice ispred narodnjackih klubova.

///M3-E36's Avatar
    Status
    BMW metuzalem
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    50
    Vozilo
    BMW E36 M3

ta mazda ima oko 315 ps i nm vjerojatno vise nego m3. ta mazda ima 200kg manje i vozi se na 4 r888 gume. nista na grobniku nije vazno poput guma. a koliko sam cuo auto ima i drukcije kocnice. suma sumarum da auto, ide. a grobnik je brza staza i to toj mazdici pogoduje. no da auto ne juri zavojima, ne juri.
    a turbo rupa se ne osjeti na grobniku jer ne mjenjas takcesto brzine i stalno si u bostu. nije to brdo!!!

BAVARAC's Avatar
    Status
    ///M Driver
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    _________

Quote Originally Posted by Crni View Post
    No sve pizdarije na stranu...koji kurac rade u BMW Motorsportu?

BMW M3 E46 sa serijskih 340 Ks protiv Mazdinih 260.....ne shvaćam kako M// nije brzi bar 2-3 sekunde???

OK,mazda je načipana,al preko 300Ks ne moze imat zbog serijskog usisa,IC-a,injektora..... i sve da je nekako nadrkana preko 300 Ks davno bi se rasula.Osim toga, već 10 godina čitam po raznim forumima da FWD sa preko 200Ks nema smisla.Pogotovo bez LSD-a.A Mazda ima vrijeme bolje od M3 e46, iako nema LSD.Usto, nova košta kao prosječan,5-6 godina star m3 e46.Pitanje tko je tu onda lud?M// ima speru,atmo motor bez turbo rupe,ovjes namjesten jebacki i onda sugavi ''underpowered'' FWD napravi bolje vrijeme od njega.Krasno.

Toliko o Motorsport odjelu.Japanski obiteljski monovolumen brzi.M3 ispada savrsen auto.

Za tatine sinove koji bare curice ispred narodnjackih klubova.
    Mazda o kojoj pričamo ima:

-Gewinde
    -toyo r888 (obično nove)
    -jače kočnice
    -chip (oko 300ks)
    -manje kila od M3
    -odličnog vozača

E sad M3 s kojim ga usporedjujemo ima:

-mrtve gume
    -stock ovjes
    -stock kočnice koje su za Grobnik ipak slabe
    -vrijeme napravljeno odmah u drugom krugu
    -Drndak je vozio tudji auto.

E sad uvjek ima još u korist obaju strana...

Crni's Avatar
    Status
    Neprilagodjen
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    41
    Vozilo
    VW Buba 1200/ Yamaha R6

Mazda ljeti nema toliko KS.Premalen IC kojeg je lako pregrijat,stock usis zraka....

Mislio sam da Motorsport ovjes i Motorsport kočnice nešto znače....ako ne znače ništa zašto ne kupit 330 i zagewindat ga i big brake kit na njega?Onda zasarafit turbo i za cijenu M3 imas brzi bolji i jači auto???

Cijelo vrijeme čitam da M3 daje savrsen paket, auto koje odlično leži,odlično koči i odlično ide i tvori savršenu cjelinu?Freunde em fahren(ili kako se već piše) u pravom smislu riječi?Ispada da su gewinde od 1000e jebenije nego M3 amortizeri/opruge?Osim toga,koliko znam limuzinama puno bolje pašu više brzine, a Grobnik je brza staza???I dalje mi nije jasno...

zivisic's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    Alpina B10 E34

cinjenica je da se Movi redovno glorificiraju i da vecina ljudi koji nisu imali prilike iskusit isti imaju ekstremno visoka ocekivanja...
    Da su ti auti ipak veliki kompromis udobnosi i sportskog stiha odaju kocnice, ovjes, trapovi koji se brinu da nisi u kartringu i motor koji ima sange samo auto potjerat brzo...

sta se tice prednjeg pogona, nema razloga da ne bude brz, narocito na kasnim kocenjima...