Vidim da se dosta toga promijenilo u moderatorskim vodama od zadnjeg polla pa da ovo malo refreshamo![]()
m3 power
DROBI
YesNo
Sasa
Mrva
Bajz13
Syyy
HrvojeSB

Vidim da se dosta toga promijenilo u moderatorskim vodama od zadnjeg polla pa da ovo malo refreshamo![]()
pa dajte poll....jbt
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
e to je to sad..i neznam na pamet ko su sve modovi,,,
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
po meni mrva najbolje radi posao ovdje![]()
ja sam za bajz-a jer mi se cini da mi je nekao najaktivniji i otvara zanimljive teme vezane uz novitete itd...
nije da nekoga ovdje osporavam nego samo dajem svoje misljenje
"Good drivers have dead flies on the side windows."
ma bajz je glavni krivac zasto vec nisam zlatni clan, non stop me brise...
pa bas i ne al dobro...ak ti tak kazes nek ti bude,iskreno brisem samo ono sto mislim da treba pobrisati ili da nije primjereno kao i svi drugi tako da nemate razloga misliti da itko od nas ima nekoga na piku,mi smo tu samo da dignemo kvalitetu foruma i da nije anarhija![]()
nemoj se ti nista ljutit, skidam kapu sto se tice aktivnosti, i kreativnosti, pogotovo vezano za ove novosti, al nekad si toliko ozbiljan kao da imas 40 godina, a mozda si ti upravu da me nisi brisao tko zna sta bi tek sad radio.....a ovako se barem trudim izjaviti koliko toliko pametno nesto....