U pravu si sto se panjevog foruma tice, ljubitelji starih krasta na tom forumu su definitnivno marginalizirani otkad se razisla stara garda uprave foruma. BigD, Sasa_730i, Z4 M i moja malenkost smo se borili za ravnopravnost krastasa na tom forumu u svakoj raspravi i time donekle odrzavali prirodnu ravnotezu sto se atmosfere na forumu tice. Ovako su krastasi ostavljeni bez ijednog "zastupnika u parlamentu"i logicno je da se vise ni ne trude pisati. No, nasa realnost je takva da vecina ljudi vozi polovne BMW-e. Po meni se panj grdno zajebao svojim pristupom prema "krastasima", jer vecina clanova kluba i foruma si ne moze priustiti novi BMW. Ako on zeli od onog foruma napraviti BMW elitu, slobodno. No mislim da ce vrlo brzo propasti, koristeci takav pristup...
Ovaj forum je od pocetka zamisljen kao mjesto gdje su svi dobrodosli. Cak se i lastnight registriraoAko se bude ponasao pristojno i ne bude vrijedjao druge, nitko ga nece tjerati. Isto tako, ako Kajza zeli ugraditi plin u M3, neka to napravi - nitko ga nema pravo ismijavati zbog toga. Svi mi imamo drugacije stavove i gledista, no to ne znaci da imamo pravo omalovazavati tudja. Siguran sam da 99% clanova ovog foruma moze mirno koegzistirati, dok god se svi tretiraju jednako.
A sto se Karla tice, tko mu brani da se registrira? Ovaj forum je otvoren za sve![]()

i logicno je da se vise ni ne trude pisati. No, nasa realnost je takva da vecina ljudi vozi polovne BMW-e. Po meni se panj grdno zajebao svojim pristupom prema "krastasima", jer vecina clanova kluba i foruma si ne moze priustiti novi BMW. Ako on zeli od onog foruma napraviti BMW elitu, slobodno. No mislim da ce vrlo brzo propasti, koristeci takav pristup...

Reply With Quote