evo i ja da kazem par rijeci. na bmwclub.com.hr sam se uclanio medju prvima, na prvom sluzbenom meetingu bimmeras sam sudjelovao i onda se vec vidla negativna energija izmedju panja i marbe. nikad nisam ulazio u neke prepirke preko foruma niti me to ne zanima, ali kada je kara otvorio akbmw s odusevljenjem sam se prebacio na taj forum. pod prebacio mislim da bmwclub vise skoro da i nisam citao, jer jednostavmo mi je atmosfera tamo bila prenapeta. uvijek su pametovali jedno te isiti i ne dao Bog da je netko dosao s pitanjem tipa sto je to kardan jer je panj odma bio lud i to mi se nije dalo citat. kao i banniranje odredjenih ljudi koji to nisu zasluzili. neki od vas znaju karla koji vozi srebrni z4 ima slozenih masu starih bimmera, pod tim ne mislim 2-3 i covijek zna znanje bmw-a, zna vise nego 90% ovog, onog i onog 3,4,5 foruma i dobio je ban s objasnjenjem "stoka se bicem tjera, mars stoko" stvarno prekrasno. podrzvama ovo sto je napravio foler, ljudi se na forumu dobro i ugodno osjecaju a to je najvaznije. i ne slazem se s goranom da treba stalno nekog podjebavat, meni je osobno to napor citat jer ako volis takvu vrstu foruma ima jedan odlican pa ga posjeti www.car-caffe.com. no opet mogu shvatit da je nekom to napeto pa ako je go for it. jednoj zajednici bmw-a u hrvatskoj zelim napredak, ugodna druzenja, sto vise suradnej izmedju klubova/foruma i naravno najboljih bimmera na ovim prostorima.

pozdrav