I ja cu reci par stvari na ovu temu. Od samoga pocetka sm bio aktivan na bmwclub.com.hr.Nikada nisam bio u vodstvu kluba i foruma ali sam bio jako dobro upucen. Kada je doslo do prvog razlaza bio sam na panjevoj strani. Panj je za taj forum puno dao i ja mu skidam kapu na tome. To je po meni bio najbolji auto forum u hr. Zajedno s folerom i perkijem na celu taj forum i klub imali su sansu napraviti vrlo dobru stvar.Svidio mi se folerov entuzijazam i zelja da klub postavi na noge. Razumio sam cak i panja kada se odlucio povuci iz kluba i maknuti sve moderatore. To je njegov forum i ima to pravo. Ono sto me je povrijedilo i razocaralo kod njega je micanje kluba s foruma na ruzan nacin i sto je pljunuo u lice svima kojima je tjedan dana ranije na belici obecao da ce klub ostati na forumu. Ne bi htio da na ovom forumu budu ljudi koji su izbaceni i banirani s bmwcluba i koji mrze panja. Ovo bi trebao biti forum kojemu je prvenstvena uloga povezivanje entuzijasta i razmjenjivanje korisnih informacija vezanih uz tematiku. Sada ljudi napokon mogu mirno izabrati izmedju nekoliko opcija koje im se nude. Nadam se i buducoj suradnji s ostalim bmw forumima. Toliko od mene...