Mene je osobno panjevo ponasanje jako zasmetalo i nekoliko puta prije konkretnoga incidenta a uvrede na najnizoj razini ne mogu progutat ni pod razno, pogotovo prema nekome tko to nije zasluzio.
Posto se sa panjem nisam namjeravao svadjati na djelu foruma koji je svima vidljiv a i da budem iskren, nisam literalno sposoban za uvrede i spustanja kao on, ucinio sam jedinu stvar koja mi je preostala a to je da sam u dijelu za upravu foruma jednostavno postavio thread sa zahtjevom za ispriku ili barem da prizna da to sto je napravio nije bilo u redu ali ne trebam ni govorit kakav je neuspjeh to polucilo...
Interceptor je napisao vecinu toga sto se izdogadjalo mada se nigdje ne spominje kisa uvreda i sati i sati online i IRL rasprava i razgovora izmedju Folera, perki-a i panja koje naravno nisu urodile plodom.

Ovaj forum je rezultat tko zna koliko Skype sjednica izmedju cijelog bivseg admin i mod tima, mada, jedan clan tog tima nam je okrenuo ledja bez iti jedna rjeci isprike ili objasnjenja. Kad se trebalo odlucit sto cemo dalje, dao je potporu da idemo svojim putem a onda je jednostavno nestao i nastavio obavljati dotadasnju funkciju na bmwclub.com.hr.

Ovome forumu i klubu je zagarantirana svijetla buducnost iz jednostavnog razloga sto mu je na celu Dario Skoko aka Foler koji je svakoga od nas pazljivo saslusao i svima i uvjek objasnio cijelu situaciju i dogadjanja. To je nesto sto Mario Starcic nikad nije niti ce ikad napraviti.