Page 10 of 29 FirstFirst 1234567891011121314151617181920 ... LastLast
Results 91 to 100 of 287

Thread: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by Kita View Post
    Ima jedna čudna stvar vezana uz to hakiranje. Ja ne znam kakva je to hosting kuća koja ne radi barem tjedni backup...
    Ovisi o hosting paketu. Nije uvijek ukljucen backup u cijenu, kod nekih je to dodatna usluga.

BMW320i's Avatar
    Status
    Seljacina
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    43
    Vozilo
    Megane IV

kao prvo tesko povjerovati u citavu pricu nestanka baze podataka u jednoj noci sa jednim hackerskim potezom, da je panj vidio neke napade vjerujem da bi se pripremio za tu situaciju. Cak je par puta spomenio da ima bazu i da sve drzi na sigurnom.
    Nisam na tom forumu dosta dugo pisao aktivno kako sam znao prije, znam da nisu neke pametne stvari dolazile od moje strane ali eto imao sam par DIY postova i par puta sam se trudio nekome pomoci.
    Vise sam bio kmet po njegovom vec netko ko doprinosi razvoju foruma. To govorim kako se kuzilo po panjevim mjerilima. Par puta kada sam se nasalio na njegov racun tezinom koju je on postavio saleci se prvi na moj ili neciji tudji racun dobio sa PM sa dosta ostrim upozorenjem pa sam se jednostavno iskljucio iz citave price.
    Pored svega toga bilo je dobre ekipe i ostao sam tu, sta god sam saznao o BMWu doslo je sa tog foruma. Zao mi je ako se stvarno netko potrudio da srusi sve sta je godinama pisano na forumu, ali opet nekako tesko mi povjerovati. Vise mi smrdi na neku igru preko neta nego da se to stvarno desilo.

Sada mi toliko i NEnedostaje taj forum posto se preljev mozgova desio i svi su ovdje opet na okupu...

Panju zelim da uspije spasiti sta se spasiti da, glupo ako ovaj raskol zavrsi sa brisanjem baze foruma. A opet da se srusi baza foruma treba se zaobici sigurnosna postava servera na kojem forum obitava, znam da se sve moze ali da se netko toliko potrudi panja sjebati nakon svadje opet kazem ne mogu da vjerujem.

Status
    BMW entuzijast
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    42
    Vozilo
    BMW 318is E30

Quote Originally Posted by tburic View Post
    teško da bi ti mogao objasniti koliko me malo zanima razlog/objašnjenje nestanka tog foruma
    legendo....

BlackVelvet's Avatar
    Status
    Bemvejaš
    Registriran
    Dec 2007
    Ime i prezime
    Vozilo
    twingo 1.2

kako kaze Ceptor, postoji broj razlicitih hosting planova i nacina kako se radi backup
    forum koji posjecujem je bio haknut forum i povratka vise nije bilo, jer je napravljen hack na foru da je haknuta baza netom prije backupa i kad se napravio backup, napravljen je backup prazne baze

Arny's Avatar
    Status
    BMW vrač
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    47
    Vozilo
    318i - E36/M43B18
    Blog Entries
    6

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    kako kaze Ceptor, postoji broj razlicitih hosting planova i nacina kako se radi backup
    forum koji posjecujem je bio haknut forum i povratka vise nije bilo, jer je napravljen hack na foru da je haknuta baza netom prije backupa i kad se napravio backup, napravljen je backup prazne baze
    Pa nisu valjda cuvali samo ZADNJI backup?
    Arny

Quote Originally Posted by IvoDU View Post
    Quote Originally Posted by marac_kc View Post
    Ako vam što znaći, paše i onaj sa 210 difom...., da bi se upasao, treba preuredit karoseriju i iskemijat poluosovine...
    Marac ti si totalni car,u tebe sve paše na sve. I to volim....

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by Arny View Post
    Pa nisu valjda cuvali samo ZADNJI backup?
    Kako pise na bmwclub.com.hr, baza je imala 460 MB. Ako radis backup jednom tjedno, to je cca. 2 GB prostora svaki mjesec. To bi znacilo da bi morao imat dedicated server, sto nije bio slucaj ovdje.

Lewis's Avatar
    Status
    member #777
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    F30 330d /Msport, BMW i3S

Napravis Backup jednom tjedno 460MB, drugi tjedan radis novih 460-465MB i kad je to napravljeno brises stari backup koji je 2 tjedna star - tako nemozes "izvisit" i uvijek imas barem 2 tjedna unazad backup a u vecini slucajeva tjedna dana stari.
    Lewis
    Skype - lewis3d
    www.ram-studio.hr

kara's Avatar
    Status
    No Turbo no fan
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    49
    Vozilo
    BMW

Ma ovo su opet neke igre, toliko puta je dosad obmanjeno članstvo foruma, da ovo ništa ne znači.

Ak-bmw forum ima Backup na dnevnoj bazi znači svaka 24h.
    Sramota da pored onih uplata,donacija,pretplata da največi bmw forum ovako završi.
    Ne znam kako će se kolega sada prijetiti sa spremljenim informacijama jer to je uvijek bilo oružje njemu i njegovim guzičarima.

BlackVelvet's Avatar
    Status
    Bemvejaš
    Registriran
    Dec 2007
    Ime i prezime
    Vozilo
    twingo 1.2

mislim da u ovom slucaju takav backup nije bio. izgleda da je bio svaki put novi a stari se uvijek brisao

kara's Avatar
    Status
    No Turbo no fan
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    49
    Vozilo
    BMW

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    mislim da u ovom slucaju takav backup nije bio. izgleda da je bio svaki put novi a stari se uvijek brisao
    Ok razumijem, ali to je totalno nepromišljeno, jer meni je žao foruma tamo sam od prvog dana,bez obzira na neke okolnosti,ali to je prošlost.
    Znači ova varijanta backupa,ako je istina je pušiona.