^^ Odlicno razmisljanje.. glupo sada voditi rasprave idemo o BMWu.
Ja cekam da mi puste promet nabijem ih opet sam presao limit za mjesecimam nekih novosti i tako pa bi rado da pokazem svijetu old school fanova, ne nije E60 vec nesto starije ah sta cu nema se ..
Svaka medalja ima dvije strane... To se zna oduvijek.
Mislim da je vrijeme da sve ovo lijepo zapakirate i preselite svadju i prepucavanja na neke privatne kanale.
Ne kazem da je ovo neznaimljivo... Dapace, uvjeren sam da je ljudima ovo bas zabavno citati, ali isto tako sam uvjeren da je thread ovog tipa koji se razvija na ovakav nacin krajnje neukusan i uopce ne priliči jednom ozbiljnom BMW klubu.
A na kraju krajeva ponasate se kao djeca. Ne valja vam to.
Napominjem da sa nikime nisam posvadjan, niti cu stati u obranu bilo koga.
Bilo je sto je bilo, a ovakve rasprave su stvarno nepotrebne, pogotovo ovako javno.

Ova rasprava se razvila tocno onako kako ne bi trebala.Na pljuvanje i svadjanje izmedju pojedinaca. Mislim da nema smisla izositi prljavo rublje iz proslosti. Bilo i proslo. Sada postoje 2 foruma i neka ljudi sami odluce kome ce se prikolniti. Ja sam apsolutni protivnik pljuvanja po jednima i po drugima. Kad citam ovakve stvari najradje bi se maknuo od svega jer je to daleko od onoga za sto sluze ovakvi forumi. Vec duze vrijeme mi nije zanimljivo pratiti forum na kojem je uvijek netko BOG. Imam privatni zivot i ovakve gluposti i djetinjaste igre mi uopcene trebaju....![]()

Slazem se s ovime. Napisao sam vec da je thread otisao u krivom smjeru i da mi ovo nije bila namjera, ali isto tako mi ne pada napamet nekom uskratiti pravo glasa, banirati ga ili slicno. Zato smo i otvorili novi forum, kako bi to zaustavili.
Za razliku od Bavarcevog prijatelja panja koji je mene banirao i jos nekolicinu njegovih bivsih kolega, na ovom forumu njih nitko nece banirati niti im brisati postove. Toliko o moralu i karakteru
Evo, ja obecavam da cu se trudit sto manje poticat daljnju raspravu na ovu temu![]()
U ovoj temi i diskusiji osobno se u nikog prvi nisam takao već je interceptor mene isprovocirao, jer jako dobro znamo da svaka prića ima dvije strane pa tako i ova! Nemam ni vremena ni volje za oakve pizdarije tako da neću više raspravljati na ovu temu! Neka misli tko što god hoće.
Sto se svih nas tice idemo dalje i kao sto je receno privatno neka ostane privatno.
Dobar forum je dobar dokle god se ima sta pametno procitati, ovakvi threadovi
nisu bas neki nivo. Sto se mene tice nakon prvog posta objasnjenja je trebao ici lock.
I jedan i drugi znate dosta o BMWu i sto takvih ima vise (koji se slazu!) to je nivo forum kvalitetniji i tome treba teziti.

moral, karakter, laži, dvoličnost...
osbine koje je na ljudima teško procjeniti i nakon godina poznanstva, a ovdje se govori o forumu...
nije da ne cjenim ovakav vid komunikacije, na kraju krajeva i sam sam podigao dva "bmw" foruma kad je stislo () i sad imam još jedan nevezan uz bmw, ali kao što marino kaže, get a life!
ovo je produžetak naših druženja u živo (gdje se relativno brzo vidi/vidjelo tko je tko) i izvor informacija i zabave. davati ovome neku širu dimenziju je bedasto.
vidjeh se na onom popisu baniranih, i prisjetih se tih divnih dana. recimo, zbog tog bana i nemogućnosti pristupa forumu sam propustio put u nemačku. ljutim li se? ni najmanje. jesam li čuo objašnjenje ikad? nisam. zaključak? smješno i jadno. ali to je internet... i sve čari što idu uz njega...
nešto kao blind date. ne može biti loše. može biti dobro, ili smješno. treće ne smije biti...