Page 7 of 29 FirstFirst 1234567891011121314151617 ... LastLast
Results 61 to 70 of 287

Thread: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA

BAVARAC's Avatar
    Status
    ///M Driver
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    _________

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    A i pocinje vec biti degutatno koliko mu neki super moderatori dudlaju kitu Taj isti super moderator koji su se izjasnio da je debeli pretjerao svojim ponasanjem, bio s nama dok se sve raspadalo, istog trena se vratio debelom pod suknju cim se ovaj vratio Isti taj se zato i ne ukljucuje u ovu raspravu, jer on vrlo dobro zna kakvog je morala i karaktera, zato mu je i bolje da suti.

To kakvog sam ja morala i karaktera ti nikako nemožeš znati, pa ti to ni ne prilići govoriti, eto već se pokazuješ u lošem svjetlu jer mene provociraš , a znaš da nije dobro provocirati drugog koji se u tebe ne dira, ovdje sad odjedamput ližeš dupe svima i glumiš dobru dušu a svi ama baš svi znaju kakav si bio i kako si ti svoje situacije na forumu rješavao. Zbog svojih privatnih problema s bokerima pobanirao si ih sve sa foruma i onda ti nešto govoriš o moralu i karakteru! U cjeloj ovoj prići ostao sam na bmwclub jer smatram da je taj forum zaslužan i što postoji club i sve ovo. Bmw forum bi trebao služiti kao pomoč vozačima Bmw marke sa brojem tema i postova vezanih za Bmw i sve o njima, a ovaj forum se polako počima već od starta sastojati od glupih rasprava ovakvog tipa, sa vrlo malo korisnih tema o Bmw automobilima koje su potrebne.

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by BAVARAC View Post
    To kakvog sam ja morala i karaktera ti nikako nemožeš znati, pa ti to ni ne prilići govoriti, eto već se pokazuješ u lošem svjetlu jer mene provociraš , a znaš da nije dobro provocirati drugog koji se u tebe ne dira, ovdje sad odjedamput ližeš dupe svima i glumiš dobru dušu a svi ama baš svi znaju kakav si bio i kako si ti svoje situacije na forumu rješavao. Zbog svojih privatnih problema s bokerima pobanirao si ih sve sa foruma i onda ti nešto govoriš o moralu i karakteru! U cjeloj ovoj prići ostao sam na bmwclub jer smatram da je taj forum zaslužan i što postoji club i sve ovo. Bmw forum bi trebao služiti kao pomoč vozačima Bmw marke sa brojem tema i postova vezanih za Bmw i sve o njima, a ovaj forum se polako počima već od starta sastojati od glupih rasprava ovakvog tipa, sa vrlo malo korisnih tema o Bmw automobilima koje su potrebne.
    E moj Bavarac, lazes koliko si dug i tezak. Na bmwclub.com.hr si napisao svakakve lazi o meni, a pogotovo u Upravi Kluba, nakon sto sam ja baniran od strane Maria Starcica. Sve se vidi i sve se zna, meni ne mozes prodavat te price. Isto tako, vidim kako su tebe lijepo pohvalili bokeri na bmwsplit forumu

Nadalje, kad je panj otisao s foruma, zvao sam te na mobitel pitat kako ces ti postupit - rekao si da ne znas jos, da ces pustit da se situacija malo razvije, pa da ces mi javit. Situacija se razvila, ti si se vratio panju pod suknju, i nisi mi se javio. Toliko o tvom moralu, "frende".

BMW320i's Avatar
    Status
    Seljacina
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    43
    Vozilo
    Megane IV

2: BAVARAC o moralu i AUDI-u si vec sve rekao AUDI vs Mali mujo from Bosnia winner is AUDI fom zadar koji ti je na kraju bio neki dripac za kojeg se i sumnjalo da se logirao pod nekim drugim username-om i u citavoj zbrci si ga se odrekao da na kraju budes fair play.

BMW320i's Avatar
    Status
    Seljacina
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    43
    Vozilo
    Megane IV

2: BAVARAC o moralu i AUDI-u si vec sve rekao AUDI vs Mali mujo from Bosnia winner is AUDI fom zadar koji ti je na kraju bio neki dripac za kojeg se i sumnjalo da se logirao pod nekim drugim username-om i u citavoj zbrci si ga se odrekao da na kraju budes fair play.

Sta je pjesnik htjeo rec.. pricam o BMWu na BMW forumu i par puta sam cisto izrazio svoje misljenje vezano za to. Dok sam trpio uvrede tipa mali mujo iz bosne i te stvari cak si imao namjeru da me baniras cisto sto diram u ekipu iz Zadra. Da stvar bude gora na kraju se ispostavilo da niti znas gospodina sa porscheom i E46icom a opet si stao na stranu njega cisto sto sam dao lose rijeci za Audi a nisam imao par desetaka tisuca eura da to potkrijepim vec mi je receno da sutim.
    Na kraju da stvar bude jos gora ispricas i par losih na njegov racun a ovdje ga pozdravljas, dobro pozdrav iz kulture ali opet... nije ti karakter veca strana

BAVARAC's Avatar
    Status
    ///M Driver
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    _________

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    E moj Bavarac, lazes koliko si dug i tezak. Na bmwclub.com.hr si napisao svakakve lazi o meni, a pogotovo u Upravi Kluba, nakon sto sam ja baniran od strane Maria Starcica. Sve se vidi i sve se zna, meni ne mozes prodavat te price. Isto tako, vidim kako su tebe lijepo pohvalili bokeri na bmwsplit forumu

Nadalje, kad je panj otisao s foruma, zvao sam te na mobitel pitat kako ces ti postupit - rekao si da ne znas jos, da ces pustit da se situacija malo razvije, pa da ces mi javit. Situacija se razvila, ti si se vratio panju pod suknju, i nisi mi se javio. Toliko o tvom moralu, "frende".
    Pričaš pizdarije kao i uvjek te me izazivaš da ti govorim ružne stvari, ali se neću spustiti na tvoj primitivni nivo! Što se tiće bokera osobno s nikim od njih ništa nisam nit trgovao nit ikog prevario.
    Očita je vaša osveta meni što sam ostao na bmwclubu na ovako bjedan način izmišljajući stvari i neistine koje nemaju veze s vezom kako bi mi tobože narušili "ugled" u imaginarnom Bmw svijetu!. Ako Vas to veseli samo dajte jer oni koji me poznaju bolje od foruma su mi bitni, a ne oni koji me nikad nisu ni vidili...

BAVARAC's Avatar
    Status
    ///M Driver
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    _________

Quote Originally Posted by BMW320i View Post

Sta je pjesnik htjeo rec.. pricam o BMWu na BMW forumu i par puta sam cisto izrazio svoje misljenje vezano za to. Dok sam trpio uvrede tipa mali mujo iz bosne i te stvari cak si imao namjeru da me baniras cisto sto diram u ekipu iz Zadra. Da stvar bude gora na kraju se ispostavilo da niti znas gospodina sa porscheom i E46icom a opet si stao na stranu njega cisto sto sam dao lose rijeci za Audi a nisam imao par desetaka tisuca eura da to potkrijepim vec mi je receno da sutim.
    Na kraju da stvar bude jos gora ispricas i par losih na njegov racun a ovdje ga pozdravljas, dobro pozdrav iz kulture ali opet... nije ti karakter veca strana
    Valu poznam odlično što može i on potvrditi! Što se tiće tebe znamo da ti jedva prstići vire iz ceptorovog dupeta tako da nisu potrebne rijeći o tvom karakteru...

BMW320i's Avatar
    Status
    Seljacina
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    43
    Vozilo
    Megane IV

Valu poznam odlično što može i on potvrditi! Što se tiće tebe znamo da ti jedva prstići vire iz ceptorovog dupeta tako da nisu potrebne rijeći o tvom karakteru...

Da dobri ste, zato je od tebe nazvan dripcem kada se sumnjalo da se logirao pod drugim imenom na panjev forum nakon sto je dobio ban..
    Odlicni ste..

sta jos reci vec

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Pričaš pizdarije kao i uvjek te me izazivaš da ti govorim ružne stvari, ali se neću spustiti na tvoj primitivni nivo! Što se tiće bokera osobno s nikim od njih ništa nisam nit trgovao nit ikog prevario.
    Očita je vaša osveta meni što sam ostao na bmwclubu na ovako bjedan način izmišljajući stvari i neistine koje nemaju veze s vezom kako bi mi tobože narušili "ugled" u imaginarnom Bmw svijetu!. Ako Vas to veseli samo dajte jer oni koji me poznaju bolje od foruma su mi bitni, a ne oni koji me nikad nisu ni vidili...
    Ja sam te vidio preko nekoliko puta, "frende", meni ne mozes prodavat te price. Kolike su to neistine, lako se moze provjerit. Posjedujemo mi jos uvijek log razgovora na Skype-u, sve je zapisano i sacuvano, sve se lako moze dati javnosti na uvid da sama procijeni

Big D's Avatar
    Status
    V8 u srcu, dizel u kući
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    51
    Vozilo
    C5 3.0 biturbo, Delta TT, GTV 916
    Blog Entries
    2

Jaooo, evo ja sam za to da thread ostane otvoren i da se u njemu ljudi međusobno prepucavaju/jebu mater/potežu stvari iz naftalina, ali bi vrlo rado da ostali dio foruma bude pošteđen. BMW foruma nam fakat ne manjka, nek svatko ide tam gdje mu odgovara, a ajmo se ovdje baviti konstruktivnijim temama

Sasa_730i's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    BMW 850Ci, BMW M5, Volvo XC60

Meni ipak najvise znaci necija rijec pa prema tome prosudjujem ljude. Ako te treba podsjetit sto si govorio dok smo razglabali sto i kako dalje samo reci jer imam logove svih razgovora. A da napomenem, dok smo razgovarali sto i kako dalje sa klubom i forumom, bio si glasan kao i mi ostali da bi odjednom odustao nakon povratka VELIKOG VOĐE.

Interceptor je shvatio da je dosta puta pogrijesio i ljudima se ispricao, svi ostali smo to isto napravili jer naravno da nitko nije bezgresan. Jeftini pokusaji diskreditacije bilo koga od nas sad vise ne pale, pogotovo ne ovdje.

Nije mi namjera nikoga vrijeđati niti se svađati ali ne mozes se pojavit u ovome i threadu i izigravat mucenika. Protiv tebe nemam nista samo ne volim kad ljudi ne odrze svoju rijec.