Page 2 of 29 FirstFirst 123456789101112 ... LastLast
Results 11 to 20 of 287

Thread: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by filip00 View Post
    je i bilo je prije toga ne brini. nisam ja tebe prozvao nego ti mene, wtf
    Filipe, sta se uzbudjujes, onaj moj komentar nije bio uvredljiv. Ti i Ivor ste "A Je To" forumske scene u HR, jednostavno bi bilo tesko zamisliti ju bez vas - pola moderatora bi izgubilo posao

Evo jedna prigodna:

kalkan's Avatar
    Status
    AK Slavonija u duši...
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    45
    Vozilo
    635CSi Turbo, X5 3.0d, Infiniti M30dS, VW Sharan 1.8t

Inicijativu podržavam u potpunosti... i poznavajući Folera, ovom klubu/forumu predviđam dugu i stabilnu budučnost...

Ceptor je to lijepo opisao i "sažeo", i moj komentar na to jeste da je tako valjda moralo biti. Evolucija. A klubovi koji su proizašli iz ovoga su već u startu posloženi kako treba. ljudi očito ima, samo treba stabilno i "pametno" vodstvo da svu tu energiju usmjeri u nešto konkretno.

kako se ljudi budu upoznavali i klubska scena rasla, tako će i postojeće "forumske fore" postati slabije izražene. jer internet, iako odličan medij, ipak u ovom slučaju ima svoja ogranićenja. pogotovo ako se ljudi ne poznaju.

sve u svemu, vodstvu kluba i foruma sve čestitke i naj naj želje...

filip00's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    525i

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    Filipe, sta se uzbudjujes, onaj moj komentar nije bio uvredljiv. Ti i Ivor ste "A Je To" forumske scene u HR, jednostavno bi bilo tesko zamisliti ju bez vas - pola moderatora bi izgubilo posao
    tesko zamisljena forumska scena i jadni modovi...ivor baniran na svim bmw forumima, nes ti prepiranja i ajetoa......

i dosta OTa....

Sasa_730i's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    BMW 850Ci, BMW M5, Volvo XC60

Evo malo da se docara s kime ljudi imaju posla:

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by kalkan View Post
    Inicijativu podržavam u potpunosti... i poznavajući Folera, ovom klubu/forumu predviđam dugu i stabilnu budučnost...

Ceptor je to lijepo opisao i "sažeo", i moj komentar na to jeste da je tako valjda moralo biti. Evolucija. A klubovi koji su proizašli iz ovoga su već u startu posloženi kako treba. ljudi očito ima, samo treba stabilno i "pametno" vodstvo da svu tu energiju usmjeri u nešto konkretno.

kako se ljudi budu upoznavali i klubska scena rasla, tako će i postojeće "forumske fore" postati slabije izražene. jer internet, iako odličan medij, ipak u ovom slučaju ima svoja ogranićenja. pogotovo ako se ljudi ne poznaju.

sve u svemu, vodstvu kliba i foruma sve čestitke i naj naj želje...
    Znas kako kazu - od trnja do zvijezda

Panju treba odati priznanje u vezi jedne stvari - a to je da je svojim ponasanjem indirektno potaknuo razvoj nekoliko BMW klubova u HR i tako pomogao da se neke stvari iskristaliziraju. Mislim da je pred nama jedno jako dugo i mirno razdoblje, u kojem ce novonastali klubovi suradjivati, a ne se medjusobno prepucavati.

Tko god je ikad pokusao organizirati neki susret, shvatio je koliko je to tesko i zahtjevno. Suradnjom i medjusobnim pomaganjem se mogu postici puno veci ciljevi, stoga se veselim medjuklupskim druzenjima u buducnosti

kalkan's Avatar
    Status
    AK Slavonija u duši...
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    45
    Vozilo
    635CSi Turbo, X5 3.0d, Infiniti M30dS, VW Sharan 1.8t

Quote Originally Posted by Interceptor View Post
    ... Suradnjom i medjusobnim pomaganjem se mogu postici puno veci ciljevi, stoga se veselim medjuklupskim druzenjima u buducnosti
    to je plan... ima još posla pred nama, ali tamo idemo i tamo ćemo i stići...

Sasa_730i's Avatar
    Status
    BMW sveznadar
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Dob
    40
    Vozilo
    BMW 850Ci, BMW M5, Volvo XC60

Quote Originally Posted by kalkan View Post
    to je plan... ima još posla pred nama, ali tamo idemo i tamo ćemo i stići...

Ljudi se na ovaj nacin definitivno bolje slazu.. Ista je prica i dok se zivi sa roditeljima stalno neke svadje, kad se odseli i svatko zivi svoj zivot, nema nesuglasica niti tenzija

Status
    Redukcija
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    X

Poklopac sam svakom loncu, ali stvarno najiskreniji komentar mogući jest upravo pohvala ovom forumu, od samog početka se osjeća prijateljska atmosfera otvorena za zezanciju, a rad mod/admin teama je potpuno nevidljiv i nepristran, tj necenzuriran, upravo kako i treba biti. Pohvala i Foleru koji je srdačno i brzo riješio moj problem s potvrdom registracije.

(p.s. što se mog baniranja tiče, ja uvijek kažem koga šta ide, bez ustručavanja, a usput sam i vrlo riječit što ljudima nespremnima na dijalog i saslušanje argumenata predstavlja problem i iritaciju, a nepoštivanje čvrstoargumentiranog tuđeg stava kakav god da je samo je simbol neciviliziranosti. prevedeno, panj nije mogao podnjeti da mu se netko suprotstavlja, a ja sam to činio konstantno udarajući ga i na njegovim niskim razinama jer jedino tako on to može shvatiti. sa karabalićevog sam baniran jer mi se nije željelo izaći u susret zamolbi toliko banalnoj da me uopće sram spomenuti je, ali ona nije bila tolerirana i iz tog razloga sam izrazio stav da ću radije biti baniran)

tolt's Avatar
    Status
    Administrator
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    M3

Nema se tu sta pretjerano dodavati, Interceptor je napisao svoje, sve sto je napisano je 1000% tocno. Mene je smjenio KMET panj, ispricavam se on je gospodin Mario Starcic, bez razloga. Ja sam mu digao kompletan forum, upgradeove, skin slozio, hackove, apsolutno sve da bi me smjenio bez ikakvog obrazlozenja, dosao na forum kad ono registered user. Poslao mu upit na pm, sta je odgovorio moram vidjet na cijoj si strani. Ja mu odg, ne odgovara, poslao jos 3 pma, nista naravno. Pitam ga na Belici, na sta on preskace moj odgovor. Uglavnom prejadno Neka uziva u svom bijednom "internet" zivotu.

Your admin is always right, and don't even try to doubt that.

tolt's Avatar
    Status
    Administrator
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    M3

Quote Originally Posted by Sasa_730i View Post
    Evo malo da se docara s kime ljudi imaju posla:

Blago ono ko rano poludi, tom mladost u veselju prođe

Your admin is always right, and don't even try to doubt that.