ja znam koju posluku ti/vi saljete i to ne krijem...u konverzaciji sam uvijek dirktan, uglavnom bolno i trebaš/cete vremena da se naviknete na to....ali to niej sve...ako pozovete odmah shvaticete da ih ima jos poput mene na ovom forumu.....
(posto i ovu temu vec pretvarate u cestitke i pozdrave i ako je ocigledno da si to radite licno&personalno vise puta dnevno).....
zelim da iskoristim ovu priliku da pozdravim sve one koji me poznaju sto virtuelno sto licno a posebno korisnika pod nickom ''Jure''
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
here we go again...
A baš ga jebete bez veze.
Na onom forumu sam od početka, ali doslovno jer me panj pozvao par sati nakon otvaranja, bio moderator i pomogo i sudjelovao u radu i svemu.
Nakon raskola prešo na ak forum gdje sam isto moderator od početka tj nastanka.
Ovdje sam isto od početkai imam osječaj da su mi ta dva foruma povezana što se vodstva tiče ko da je jedan jer se redovito problemi rješavaju preko telefona sa folerom, interom i marinom, a ne preko tipkovnica jer je tako lakše.
Ovo je sve proizašlo zbog panjevog razmišljanja i stavova jer se nije "dao krstit", a iskreno da se mene pita ja bi to sve spojio u jedan jer ovo je samo bacanje novaca na 2 strane za hostinge, licence, i vrijeme oko administriranja/moderiranja jer ekipa je ista/identična na oba foruma i nije mi se jednom desilo da kad ovdje pročitam glupost stražim moderatorske izbornike ko kreten i kasnije skužim da je "krivi forum".
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)