forum je u jednu ruku bio dobar
ali u drugu los jer nije radio search
forum je u jednu ruku bio dobar
ali u drugu los jer nije radio search
bio je dobar forum i bila je zajebancija
to kaj Panj nije imao volje dignuti ga iz mrtvih je druga priča...
Ne "onom" forumu je prodaja bolje funkcionirala. Isto tako unakrsni pozitivni marketing medju nekolicinom clanova je bio na zavidnoj razini.
Ovdje smo vise skloni izasrati tudje sto vise odgovara Hrvatskoj realnosti.
Half of my work day is spent minimizing my browser any time I hear footsteps.
...studenti bez diplome
zene bez ljepote
nezenje bez stana
putnici bez para...
Slazem se u potpunosti. Netko na mene kao online licnost gleda pozitivno netko negativno. Ako me se smatra i vise negativnim, nisam od onih kojima to tesko pada jer zele biti guba i supac sa svima ekipic'm.
Ja priznam da volim (IMHO realno) izasrati tudje i nikad ne dopustam da me netko uvjerava kako je njegovo govno sladje nego moja pita. Znam sto imam i ne dopustam tj. ne podlijezem nekakvim virtualnim mjerilima i online propagandi.
Isto tako realno gledam i na nesto svoje i kazem istinu makar i ona bila izasrana.
On other hand, u stvarnom svijetu volim dati nekome prizanje i pohvalu ako uradi nesto hvale vrijedno. Na hvale vrijedno ne mislim da odabare prikladne 19" felge za E92 ili slicno.![]()
Half of my work day is spent minimizing my browser any time I hear footsteps.
Ja moram priznat da mi stvarno nije jasno zašto neki stalno potenciraju priču koliko tko ima para i koji auto vozi.
Na auto forumima se okupljaju manje-više isti ljudi, ljudi koji vole aute na ovaj ili onaj način, netko voli E36 zabijen u pod preširokih kotača, netko voli dizela, netko Grobnik, netko voli nove aute. To nas sve čini auto entuzijastima.
Ali u konačnici, svi smo mi isti, jer smo spremni potrošit na auto i uživat u njemu više nego običan user koji kupi Golfa. Razlika je jedino u tome što netko ima više novaca za potrošiti ili isto u kraćem vremenskom periodu.
Jer gle, na kraju dana, skup auto, dobar sat na ruci i dobra obleka ne garantiraju da će te ekipa zvat na kavu. Ako si čovjek onda će te zvat a ako nisi, neće...
Eto tako ja vidim stvari pa sad udrite slobodno ako se netko ne slaže sa mnom.
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me. (23:4)
deni zapalio te je ko sibicu![]()