Meni je ovaj forum oduvijek bio najbolji od sva tri. Na njemu barem ja ne vidim neko šikaniranje nekoga bez razloga, vidi se najbolja razina jednakosti i ravnopravnosti među članovima s obzirom na geografsku, etničku i dobnu zastupljenost, ali i s obzirom na vozni park kojeg si članovi mogu priuštiti.
A to po meni nije u tolikoj mjeri bio slučaj na ostalim forumima.
da,kuruza,jer je vodstvo kluba odlučilo od kluba i foruma napraviti nešto,i ide im,i svaka im čast! da nije vodstva kakvo je,i da administratori nisu kakvi jesu,davno bi se ova stranica obrisala sa nekog servera...

Baš čitam komentare i mogu samo reći da mi je baš žao takvih stvari koje su se desile na bmwclubu...ali to se zato neće desiti na ovom forumu, bar dok se mene pita...ionako je prije godinu i više vremena kružila priča po zg da je panjola htio ugasit forum još 2010.g. , ali uz muke i nagovor Lafa, Tome Bavarca i Drndaka, ostavio je forum još na životu i produžio hosting za još jednu godinu...e sad , samo dečki mogu potvrditi jel to bilo tako ili nije.....ili je bila još jedna lovačka u nizu...ali nažalost i ta godina je propala..![]()
druže,kasniš!![]()

Po meni,na onom forumu je vladalo jebačko ozračje jebačke "klasne" diskriminacije.
Po meni, onim forumom je dominirao jebivjetar.
Po meni, onaj forum nije nikad svima pasao,koliko recimo (bar iz mog gledišta) ovaj forum paše.(A i vrime je pokazalo da je ovaj forum zasad najstabilniji od svih i zadržao je isti nivo stabilnosti svo ovo vrijeme )
Po meni,onaj forum je bio lifestyle forum.
Po meni onaj forum je bio nečije izdrkavanje.
itd,itd,itd...
Tchuss![]()
Odavno ne vidjeh vise licemjerja u virtualnim prostranstvima koliko na ovom threadu. Sad ispada da nikome onaj forum nije valjao, a vidim tu bas na ovom threadu dosta imena koja su svrsavala od same pomisli na Panja i njegov forum....