Quote Originally Posted by e34 View Post
ma živcira me kad u pretraživač upišem svoje podatke i izbaci mi sve što sam pisao i komentirao.
ne sviđa mi se bit javna osoba i da svaki qu...čita ono što sam dilio sa forumašima i vaga moje izjave i komentare.
inače nemam namjeru nekoga prozivat po netu,ali svakako mi je neugodno gledat svoje ime.
nema smisla.
Upravo zbog ovoga cu se uvijek zalagati za obavezno ime i prezime. Ukoliko netko ne moze stat iza svojih rijeci - ne treba nam na ovom forumu. Misao vodilja i ideja zacetnika kluba i ovog foruma je bio naglasak na KVALITETI, ne na kvantiteti. Dakle, nije nam u interesu imati preko tisucu clanova od cega su pola neaktivni, cetvrtina spameri, a ostala cetvrtina nadrkani internet anonimusi.

Dakle, smanjite dozivljaj. Nema Velikog Brata Koji Prati Vas Rad. Kao sto cu uzivo svakome reci sto mislim bez da se krijem iza ekrana, tako cu i preko foruma napraviti to bez da se krijem iza laznog imena.

Smatram da je forum jako dobro startao. Clanstvo je kvalitetno, rasprave su uglavnom na nivou, s vrlo malo vrijedjanja, i ne vidim cemu mijenjati nesto sto sasvim dobro funkcionira?