Page 2 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 11 to 20 of 64

Thread: micanje imena korisnika s foruma...

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by e34 View Post
    ma živcira me kad u pretraživač upišem svoje podatke i izbaci mi sve što sam pisao i komentirao.
    ne sviđa mi se bit javna osoba i da svaki qu...čita ono što sam dilio sa forumašima i vaga moje izjave i komentare.
    inače nemam namjeru nekoga prozivat po netu,ali svakako mi je neugodno gledat svoje ime.
    nema smisla.
    Upravo zbog ovoga cu se uvijek zalagati za obavezno ime i prezime. Ukoliko netko ne moze stat iza svojih rijeci - ne treba nam na ovom forumu. Misao vodilja i ideja zacetnika kluba i ovog foruma je bio naglasak na KVALITETI, ne na kvantiteti. Dakle, nije nam u interesu imati preko tisucu clanova od cega su pola neaktivni, cetvrtina spameri, a ostala cetvrtina nadrkani internet anonimusi.

Dakle, smanjite dozivljaj. Nema Velikog Brata Koji Prati Vas Rad. Kao sto cu uzivo svakome reci sto mislim bez da se krijem iza ekrana, tako cu i preko foruma napraviti to bez da se krijem iza laznog imena.

Smatram da je forum jako dobro startao. Clanstvo je kvalitetno, rasprave su uglavnom na nivou, s vrlo malo vrijedjanja, i ne vidim cemu mijenjati nesto sto sasvim dobro funkcionira?

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by Ivor View Post
    Prvenstveno je to zbog ovih sranja s Facebookom, jer po tome bilotko može doć na forum, vidjet npr da sam napisao da mi je prosječna brzina na autoputu bila 160 ili da sam skinuo nekog preko duple pune i onda kenjat.
    Ivore, za takvo nesto te ne moze nitko oglobiti bez dokaza... Na sudu cak ni fotografija nije dokaz ukoliko te ne uhvate u prekrsaju tog trena...

Brklja's Avatar
    Status
    Power ranger
    Registriran
    Nov 2006
    Ime i prezime
    Dob
    37
    Vozilo
    BMW E36 323i coupe BMW E36 325 turbo

Šta ste se sad svi usrali odjednom..

Prikažu na vijestima KRIZA U DRŽAVI, odjednom su svi u krizi i nitko nema para.
    Prikažu na vijestima Zadrane kako se natjeravaju i proseru da će ih murja sve pohitit, odjednom svi skrivanje imena...

Opustite se

Junior's Avatar
    Status
    kRaSTash
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    37
    Vozilo
    E34 M52B28

Igijev post lijepo procitajte ponovno, nakon toga stvarno ne vidim smisla za bilokakvu raspravu vezano za temu. Pravila foruma su za sve ista i skroz jasna. Ime, prezime, lokacija OBAVEZNO - tocka. Sudjelovanje na forumu bez toga nije moguce i gotova prica. Ne vidim u cemu je problem?
    Btw, Kajza, Zadrani nisu otkriveni zbog imena na forumu vec zbog toga sto su svoje klipove jurnjave (zajedno sa vidljivim registracijama automobila) stavili na youtube (procitano u novinama). To ni s klubom ni s forumom nema veze.
    Last edited by Junior; 06.12.2008 at 04:40.

Status
    Redukcija
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    X

Znači ja ako pod svojim accountom postam sliku i napišem evo to sam ja sa 250km/h, nitko me ne može na sud? Kako su onda ovoga s Facebooka tužili, a također na Facebooku nisu svi pod pravim imenima, znači kako dokazat da je to baš on?

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Ivore, nauci razlikovat prometni prekrsaj od kaznenog djela...

Status
    Redukcija
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Vozilo
    X

Zar težak prometni prekršaj nije kazneno djelo?

Status
    Pater Familias
    Registriran
    Dec 1981
    Ime i prezime
    Dob
    44
    Vozilo
    -
    Blog Entries
    2

Quote Originally Posted by Ivor View Post
    Zar težak prometni prekršaj nije kazneno djelo?
    Nije. Prekrsaj je prekrsaj i on se procesuira na prekrsajnom sudu. Kazneno djelo se procesuira na opcinskom.

Calamari's Avatar
    Status
    Dr. Photoshop
    Registriran
    Oct 2006
    Ime i prezime
    Vozilo
    G21 330d & E87 118i

Pravila foruma su ovakva kakva jesu zato jer je prijasnje iskustvo sa drugih foruma, news grupa i slicnih internetskih okupljalista pokazalo da se iza nadimaka ljudi ponasaju znatno drugacije nego kada iza njihovih rijeci stoji ime i prezime. Kada kazem drugacije, tada prvenstveno mislim na to da se sudionik rasprave dva puta promisli prije nego se pocme ponasati bezobrazno, bahato ili neprimjereno.

Upravo je ovo pravilo jedan od temelja na kojima se gradi kvaliteta sadrzaja foruma i ukupno dobro ozracje koje ovdje vlada i zbog toga se do daljnjega nece mijenjati nista u tom pogledu.

wired's Avatar
    Status
    here we go again
    Registriran
    Jun 2008
    Ime i prezime
    Dob
    45
    Vozilo
    E87 N47D20

Quote Originally Posted by Calamari View Post
    Pravila foruma su ovakva kakva jesu zato jer je prijasnje iskustvo sa drugih foruma, news grupa i slicnih internetskih okupljalista pokazalo da se iza nadimaka ljudi ponasaju znatno drugacije nego kada iza njihovih rijeci stoji ime i prezime. Kada kazem drugacije, tada prvenstveno mislim na to da se sudionik rasprave dva puta promisli prije nego se pocme ponasati bezobrazno, bahato ili neprimjereno.

Upravo je ovo pravilo jedan od temelja na kojima se gradi kvaliteta sadrzaja foruma i ukupno dobro ozracje koje ovdje vlada i zbog toga se do daljnjega nece mijenjati nista u tom pogledu.
    Tako je, ja sam prestao koristiti usenet iskljucivo zbog toga sto je bilo previse anonimnih seratora te nije postojalo gotovo nikakvo moderiranje
    Razbijam predrasude