kakve su sanse da se maknu prikazi pravih imena clanova foruma s istoga? konkretno me smeta sto se moje ime moze naci u trazilici? ako su korisnici cyber anonimni na najvecim forumima svijeta zasto ne bi bili i ovdje?
kakve su sanse da se maknu prikazi pravih imena clanova foruma s istoga? konkretno me smeta sto se moje ime moze naci u trazilici? ako su korisnici cyber anonimni na najvecim forumima svijeta zasto ne bi bili i ovdje?
A što ti smeta da se vidi tvoje ime, tu ne radimo ništa protuzaknito!
Svejedno, što koga ima biti briga kako se tko zove. Mi kao neka zajednica se međusobno znamo, a ostali ili nek se priključe da i njih znamo koliko toliko, ili neka ne znaju. Uostalom ako se Facebook korisiti kao temelj za optužnice, može i forum.
Kad si se registrirao na forum prihvatio si pravila. A jedno od njih je da staviš svoje ime u profil.
Po meni ili stavit da je forum vidljiv samo članovima, ili maknut imena, kaj koga briga za ime i lokaciju...pa čak i za auto. Zamisli da npr. m6 cabrio fahreru našem neko dođe doma zbog toga![]()
tako je,prihvatili smo pravila,ali zbilja je nebitno kako se netko zove i zašto je to kome bitno znati.
nisam baš primjetio da netko posebno krši zakon i pravila na ovom forumu,ali svejedno imena ne bi tribala biti javna i onome tko se ne ponaša u skladu sa pravilima neće ga spriječiti što mu se javno vidi ime a i prilikom registriranja mogli smo se krivo predstaviti.
što se mene osobno tiče dovoljno je da me se oslovljava sa e34 i kao takav sam poznat članovima i ako se protivim pravilima foruma da me se sukladno tome i kazni.
ako se pak želimo upoznati ima načina kako to rješiti.
mislim da je prijedlog osnovan i kao takvog ga max podržavam.
ponavljam i virujem da se iza imena korisnika nema što skrivati i ako je nekome cilj od foruma pravit lakrdiju,kršit zakon ili nekoga pravocirat tada nije niti trebao biti ovde.
tu smo zbog istog cilja,nebitno kako je komu ime ili prezime i di se nalazi.
naravno da onajtko hoće može stavit i svoju sliku,mobitel i bilo kakve podatke,a onaj koji to ne želi i čini mu se ne bitno da tako i učini.
Prvenstveno je to zbog ovih sranja s Facebookom, jer po tome bilotko može doć na forum, vidjet npr da sam napisao da mi je prosječna brzina na autoputu bila 160 ili da sam skinuo nekog preko duple pune i onda kenjat.
ma živcira me kad u pretraživač upišem svoje podatke i izbaci mi sve što sam pisao i komentirao.
ne sviđa mi se bit javna osoba i da svaki qu...čita ono što sam dilio sa forumašima i vaga moje izjave i komentare.
inače nemam namjeru nekoga prozivat po netu,ali svakako mi je neugodno gledat svoje ime.
nema smisla.

Gospodo draga, ovo je klupski forum. Kao takav, namijenjen je uglavnom clanovima BMW Auto Kluba ///M. Popis clanstva je javan i dostupan svakome, a posto smo mala drzava i opcenito mala zajednica, nema smisla kriti se iza pseudonima. Ukoliko je to nekome problem, ne bi se uopce trebao spajati na internet, jer ja kao informaticar najbolje znam koliko je zapravo anonimnost na internetu tesko izvediva.
Stoga, dragi prekrsitelji zakona i ostali s fobijama u vezi anonimnosti, ne budite naivni - cak i da upisete Ljubo Cesic Rojs pod vase ime, jako vas je lako locirati i ispravno identificirati...