kakve su sanse da se maknu prikazi pravih imena clanova foruma s istoga? konkretno me smeta sto se moje ime moze naci u trazilici? ako su korisnici cyber anonimni na najvecim forumima svijeta zasto ne bi bili i ovdje?
kakve su sanse da se maknu prikazi pravih imena clanova foruma s istoga? konkretno me smeta sto se moje ime moze naci u trazilici? ako su korisnici cyber anonimni na najvecim forumima svijeta zasto ne bi bili i ovdje?
A što ti smeta da se vidi tvoje ime, tu ne radimo ništa protuzaknito!
Svejedno, što koga ima biti briga kako se tko zove. Mi kao neka zajednica se međusobno znamo, a ostali ili nek se priključe da i njih znamo koliko toliko, ili neka ne znaju. Uostalom ako se Facebook korisiti kao temelj za optužnice, može i forum.
Kad si se registrirao na forum prihvatio si pravila. A jedno od njih je da staviš svoje ime u profil.
tako je,prihvatili smo pravila,ali zbilja je nebitno kako se netko zove i zašto je to kome bitno znati.
nisam baš primjetio da netko posebno krši zakon i pravila na ovom forumu,ali svejedno imena ne bi tribala biti javna i onome tko se ne ponaša u skladu sa pravilima neće ga spriječiti što mu se javno vidi ime a i prilikom registriranja mogli smo se krivo predstaviti.
što se mene osobno tiče dovoljno je da me se oslovljava sa e34 i kao takav sam poznat članovima i ako se protivim pravilima foruma da me se sukladno tome i kazni.
ako se pak želimo upoznati ima načina kako to rješiti.
mislim da je prijedlog osnovan i kao takvog ga max podržavam.
ponavljam i virujem da se iza imena korisnika nema što skrivati i ako je nekome cilj od foruma pravit lakrdiju,kršit zakon ili nekoga pravocirat tada nije niti trebao biti ovde.
tu smo zbog istog cilja,nebitno kako je komu ime ili prezime i di se nalazi.
naravno da onajtko hoće može stavit i svoju sliku,mobitel i bilo kakve podatke,a onaj koji to ne želi i čini mu se ne bitno da tako i učini.
Po meni ili stavit da je forum vidljiv samo članovima, ili maknut imena, kaj koga briga za ime i lokaciju...pa čak i za auto. Zamisli da npr. m6 cabrio fahreru našem neko dođe doma zbog toga![]()
Prvenstveno je to zbog ovih sranja s Facebookom, jer po tome bilotko može doć na forum, vidjet npr da sam napisao da mi je prosječna brzina na autoputu bila 160 ili da sam skinuo nekog preko duple pune i onda kenjat.

ma živcira me kad u pretraživač upišem svoje podatke i izbaci mi sve što sam pisao i komentirao.
ne sviđa mi se bit javna osoba i da svaki qu...čita ono što sam dilio sa forumašima i vaga moje izjave i komentare.
inače nemam namjeru nekoga prozivat po netu,ali svakako mi je neugodno gledat svoje ime.
nema smisla.